Summer nights: Pronašli smo lagane i chic letnje pidžame i spavaćice
Summer nights: Pronašli smo lagane i chic letnje pidžame i spavaćice

Summer nights: Pronašli smo lagane i chic
letnje pidžame i spavaćice

Letnji dani pozivaju na promenu. Već znamo da dolazak toplih dana (i noći) utiče na sve aspekte naših života. Od nege kože – i obaveznog nanošenja krema sa zaštitnim, SPF faktorom, do dnevnih rituala i mesta za izlazak – promene su leti prisutne, a i dobrodošle. To je slučaj i kad je odeća u pitanju, a tople letnje noći pozivaju na promenu loungewear-a. Letnje pidžame i spavaćice stupaju na scenu – i sve je u prijatnim materijalima u kojima će koža moći da diše.

Letnje pidžame i spavaćice

Ako postoji jedan brend o kom maštamo kada je reč o udobnim (letnjim) pidžamama i spavaćicama, to je Djerf Avenue. Modni brend poznate influenserke Matilde Djerf izveštio se u kreiranju printova i modela koji asociraju na lenje letnje dane i noći u krevetu. Ipak, budući da brend nije (za sada) dostupan u Srbiji, odlučili smo da nam isti posluži kao inspiracija. Naposletku – sve je do osećaja koji odeća pruža, a to je istina i kada govorimo o pidžamama i spavaćicama.

Fokus je na prirodnim materijalima – pamuk i lan siguran su izbor kada govorimo o prijatnom osećaju koji je must kada odlazimo na spavanje. Ovi materijali omogućiće vašoj koži da diše dok vam se telo regeneriše u snu. Svakako, ne škodi ni činjenica da upravo ovi materijali ne remete temperaturu tela. Za razliku od poliestera i drugih veštačkih materijala u kojima će vam biti još toplije, pamuk i lan dopustiće vašoj koži da diše. Budući da je trend čipke prisutan i kada je reč o formalnim outfitima, ne čudi da čipku volimo i kada su pidžame i spavaćice u pitanju. Čipka dodaje ženstveni element odevnom komadu. Na spavaćicama, ona evocira Garden Girl estetiku koja je leti veoma popularna. Dopadaju nam se i jednobojne spavaćice, ali i duo šorca i majice kao pidžame. Naš šoping vodič izdvaja ultimativne modele sa high-street-a.

Journal finds

Foto: H&M / Reserved / Zara Home / Women’s Secret / Instagram (@filippzorz / @matildadjerf)

Učitati još
Zatvori