Romantizam novog doba: Ogrlice koje Bella Hadid nosi, a mi dodajemo na #wishlist
Romantizam novog doba: Ogrlice koje Bella Hadid nosi, a mi dodajemo na #wishlist

Romantizam novog doba: Ogrlice koje Bella Hadid
nosi, a mi dodajemo na #wishlist

Postoje trendseteri i postoji Bella Hadid. Kult supermodela naizgled je izgubio svoje verodostojne predstavnike, međutim, američka manekenka je poslednjih par godina uspela da osvoji ovu rigoroznu kategoriju, kojoj su do tog trenutka pripadale samo odabrane. Među novom generacijom fashion modela, Bella Hadid nesumnjivo ima najveći uticaj na postavljanje novih trendova. Kao sopstveni stilista, njene odevne odluke izraz su ličnih preferencija, zbog čega su fanovi (pomalo paradoksalno) značajno spremniji da slede njen primer.

I tako smo otkrili brend MOIRA X MEL.

Romanticizam novog doba

Romantizam novog doba započeo je, to sada slobodno kažemo, erom motomami, koja se ostvarila daleko veći uticaj nego što se to isprva činilo – ili što je Rosalia mogla da predvidi. Sada je spoj edgy estetike sa elementima romantičnog i nežnog postala ultimativni princip u odevanju. I, što da ne, životnim filozofijama mnogih žena i devojaka. Tako i ogrlica koju je Bella ponela, a koju mi dodajemo na našu listu želja, predstavlja prototip upravo te ideje.

Kreacija je delo iz kolekcije mladog japanskog brenda, MOIRA X MEL. Iako osnovan 2021. godine, dizajneri koji stoje iza imena su već uspeli da ovladaju sopstvenim estetskim pečatom. Pa je njihove radove lako prepoznati. Negujući istovremeno nežnost i odvažnost, oblikovanjem finih materijala u upečatljive kreacije, brend stvara savršen kontrast u svakom pojedinačnom komadu, čineći ih statement elementom svakog autifta.

Sofisticirano buntovništvo je fraza kojom opisuju svoje radove u kratkoj biografiji, na šta mi možemo odgovoriti samo – hvala, Bella.

Foto: Instagram (@moiraxmel)

Učitati još
Zatvori