Racer jakne i motomami estetika su (ponovo) ultimativni look sezone
Racer jakne i motomami estetika su (ponovo) ultimativni look sezone

Racer jakne i motomami estetika su
(ponovo) ultimativni look sezone

Ukoliko ste pomislili da je motomami estetika samo jedan od mikro trendova – prevarili ste se. Nedavno održana Balenciaga revija na Nedelji mode u Parizu osim što ističe upcyling kao imperativ održvog delanja unutar tekstilne industrije, front row glasno govori u koristi bajkerskog stilskog izraza koji se ponovo našao u fokusu modnih entuzijastkinja.

Nakon što se Kim Kardashian na spektakularnom Super Bowl događaju pojavila u total Balenciaga looku koji naglašava izgled inspirisan moto sportovima bilo nam je jasno da se ni ovog proleća ne odričemo racer jakne. Tezu su potvrdile ni manje ni više nego Lena Perminova i Pernille Teisbaek – i to iz prvih redova.

Ubacite u sport mode jer je ponovo vreme za implementiranja komada inspirisanih trkačkim disciplinama u auto-moto sferi. Bajkerske crne kožne jakne i dalje su klasici, ali smo ih odavno isfurali. Stoga, i ove sezone nastojimo da začinimo naše garderobere i vizuelno manifestujemo ideologiju najbržih sportova na svetu.

Formula 1 je druga najpopularnija sportska disciplina, a modna industrija njen saučesnik. Asap Rocky je postao kreativni direktor Puminog sektora za F1 i time je istaknut uticaj najbržeg sporta u svetu savremene pop kulture.

Ni motomami nismo izostavili iz jednačine. Rosalia i njen treći studijski album sa sobom su doneli potpuno drugačiji zvuk, ali i vizuelni identitet koji gotovo svaka zaluđenica modernih stilskih ideologija nastoji da rekreira. Kaver fotografija na kojoj španska umetnica nosi kacigu – it’s one for the books.

Journal finds: Racer jakne i motomami estetika

Zavirili smo u asortimane high-street brendova i izdvojili ultimativne modele trkačkih jakni. Prošle sezone dominirala je crvena paleta dok smo ovog puta detektovali racer jacket modele u minimalističkom rasponu boja koji se svodi na belu i. crnu. I pomalo neočekivanu teget.

bershka
racer jakne su look sezone
bershka
h&m
racer jakne su look sezone
h&m

Foto: Intsgram (@kimkardashian, @demnagram, @pernilleteisbaek, @lenaperminova), Bershka, H&M

Učitati još
Zatvori