Go Maxi or Go Home – bele maxi haljine naš su izbor za vrele letnje dane
Go Maxi or Go Home – bele maxi haljine naš su izbor za vrele letnje dane

Go Maxi or Go Home – bele maxi haljine
naš su izbor za vrele letnje dane

Nakon wrap modela, floral printa, slip varijacija na temu, ali i onih sa prefiksom opasne – na red su došle i maxi haljine. Ali ne bilo koje maksi haljine, već one povezane nitima najnežnija i najpopularnija boja leta. Na našem modnom semaforu ovog puta stoji bela, a kako su se bele maxi haljine izdvojile kao ultimativni summer fashion trend [ alert ] , saznajte u nastavku.

Go Big Maxi or Go Home.

Prvo smo primetili Rebecca Donaldson na Miami Grand Prix-u, a potom i Elsa Hosk country side izdanja i odmah smo znali – novi trend alert je sa prvim danima juna rođen. Maxi haljine izdvojile su se u svetu modnih igrača kao ultimativni trend prestojećeg leta koji ležernosti letnjih dana donose primese elegancije i otmenosti. Stoga ne čudi da su siguran izbor apsolutnih svih modnih brendova, kako onih high end tako i street style igrača. Ovog leta svoje maxi torbe menjamo upravo koleginicama iz roda haljina, a uz lako kombinovanje i go-to udobni, ali i fashionable summer outfit, maxi haljine su idealan izbor i za from am to pm izdanja.

Naš izbor ultimativnih pet modela je spreman i samo čeka prvu pogodnu priliku da iz add to cart sekcije preleti u naš putni kofer. A kada je o lokaciji izbor ovog leta definitivno igramo za tim Azzurii .

/ Jouranl Finds: Top 5 maxi haljina za predstojeće leto /

Učitati još
Zatvori