Pravo je vreme za odabir smeštaja za odmor sa porodicom: Izdvojili smo hotele koji nude super popuste
Pravo je vreme za odabir smeštaja za odmor sa porodicom: Izdvojili smo hotele koji nude super popuste

Pravo je vreme za odabir smeštaja za odmor sa porodicom: Izdvojili smo hotele koji nude super popuste

Leto je u vazduhu ali još uvek možemo naći povoljniji smeštaj na Jadranu. Okupite svoje najdraže i rezervišite odmor bez čekanja. Možete ostvariti do 30% popusta u odabranim Valamar hotelima, resortima i camping resortima!

Naime, kada se radi o pravom godišnjem odmoru za roditelje, ovi porodični hoteli i resorti su bez premca. Isprobajte zagrejane bazene, animaciju Maro i all-inclusive aranžmane i zapitaćete se zašto ranije niste tako putovali. Evo što smo odabrali za vas!

Rabac – all-inclusive porodični odmor do 15 odsto popusta

Rabac, Valamar_shutterstock

Prvi izbor nalazi se u Rapcu, ribarskom gradiću u Istri, na manje od tri sata vožnje od Zagreba. U hotelu Girandella Valamar Collection Resort 4*/5*  očekuje vas spektakularan pogled na Jadransko more. Ipak, roditeljima putnicima je verovatno najpoznatiji hotel Girandella Maro Suites 5* koji je deo međunarodnog lanca Kinderhotels.

valamar hrvatska

Hotel je u potpunosti prilagođen deci i predstavlja raj u malom. Iz prostranih porodičnih soba i suite-ova spušta se toboganom, po hodnicima se voze bicikli, a all-inclusive ponuda obuhvata tri raskošna obroka na dan sa uključenim bezalkoholnim pićima (pssst! – odrasli za ručak i večeru imaju uključeno vino i pivo) te užinu s kolačima, voćem i grickalicama.

valamar PR hrvatska

Takođe, tu su i animacija Maro za decu do 12 godina, zagrejani otvoreni i zatvoreni bazene s toboganima i vodenim efektima, veštačka stena za penjanje i tematske večeri. Pored toga, ni tinejdžeri neće ostati ravnodušni. Njima su na raspolaganju posebna zona Teen Hangout, turniri i različite aktivnosti.

Valamar hoteli (2)

Nakon uživanja u all-inclusive ponudi, možete da se spustite do predivnih plaža ili prošetate do centra Rapca koji odiše laganijim tempom.

Krk – pristupačan porodični odmor u gradiću s bogatom istorijom

Krk_Valamar

Pristupačan odmor na najvećem hrvatskom ostrvu moguć je zahvaljujući novom kompletno preuređenom hotelu Krk Sunny Hotel iz 2024. godine, gde će se najmlađi posetioci obradovati bazenu s đakuzijem, zoni Maro Smart Play s didaktičkim igračkama, te igraonici i gaming sobi.

Krk Sunny Hotel_pool_Valamar

Sunny Breakfastand Brunch i Sunny Dinner označavaju mogućnost ponovljenog odlaska na doručak do 13 časova, sa samoposluživanjem bezalkoholnih pića i kafe. Ipak, ako ogladnite pre večere, tu je vitrina Valfresco 24/7 sa uvek svežim sendvičima, salatama i kolačima.

Krk Sunny Hotel_Chill and Play zone_01 (6917) [original]

Hvar – prvi ekološki porodični resort do 25 odsto popusta

Hvar, Valamar

Možda niste znali, ali dalmatinsko ostrvo zabave ujedno predstavlja oazu mira za porodice koje žele da dožive pravu Dalmaciju. Pod ovim se podrazumevaju netaknute uvale, zdrava kuhinju i primorski gradovi iz antičkih vremena. Za opuštajući odmor u skladu s prirodom preporučujemo Valamar Amicor Green Resort 4*, prvi porodični ekološki resort u Hrvatskoj za koji sada možete ostvariti do 25% popusta!

Valamar Amicor Green Resort_airview_01 (8192) [original]

Resort je smešten na mirnoj lokaciji pored mora, uz romantični Stari Grad. Sastoji se od 125 vila i suite-ova izgrađenih od drveta, kamena i recikliranih materijala. Celokupna ponuda zasnovana je na održivim principima – od lokalne hrane i zelene energije do bogate ponude buffet doručka i večere sa 77 odsto namirnica hrvatskog porekla. Pored toga, najmlađi mogu da uživaju u Maro Eco igraonici. A zahvaljujući ekološkim radionicama će naučiti više o reciklaži, baštovanstvu i zajedništvu s prirodom.

Valamar Amicor Green Resort_Eco Garden_04 (8208) [original]

Za vodene radosti na raspolaganju vam je Aquamar – porodični vodeni park koji se prostire na 450m² vodene površine s tri zagrejana bazena i raznim atrakcijama. Za najviši nivo udobnosti i privatnosti, izaberite vile s đakuzijem ili porodične vile s privatnim bazenom i pogledom na more.

Valamar Amicor Green Resort_Premium family villa with private pool, sea view

Dubrovnik – vrhunska lokacija za decu svih uzrasta

Valamar hoteli (4)

Činjenica je da nikada nije prerano da deca upoznaju svetsku destinaciju. Takođe, Valamar je u Dubrovniku ove godine otvorio Maro World, najveću igraonicu na Jadranu koja se prostire na 1800m². Bez obzira na to u kojem Valamar hotelu ste odseli u Dubrovniku, svaki dan ćete imati slobodan pristup igraonicama i animaciji do 21 čas.

Maro World je zasnovan na inovativnim principima. U igraonici Maro Smart Play može da se isproba tehnologija zahvaljujući kojoj se ostvaruju snovi malih inženjera i umetnika. To znači da će deca svoje crteže prenositi u digitalni akvarijum ili se igrati s velikim drvenim zupčanicima i LED pločom. Porodice će zajedno uživati u pozorištu i bioskopu. Takođe, gaming soba, otvoreno igralište s trampolinama i adrenalin zona oduševiće tinejdžere.

Maro World_Smart play_Valamar

Bez obzira na to koji porodični hotel u Dubrovniku odaberete, bićete smešteni na šumovitom poluostrvu Babin Kuk udaljenom samo nekoliko minuta vožnje do grada. Jedan od njih je i Valamar Tirena Hotel 4* koji je direktno povezan s igraonicom Maro World i ima bazene za bebe s vodenim atrakcijama i toboganima za decu i odrasle. Ovaj hotel ujedno ima bogatu buffet pansionsku ponudu, dok lagani ručak možete isprobati u vidu mediteranske kuhinje restorana Oliva Grill.

Valamar Tirena Hotel_air view panorama_01 (9363) [original]

Konačno, da biste doživeli nezaboravne pustolovine s porodicom, pogledajte ponude Valamar Concierge Experience i pronađite nešto za sebe, bez obzira na to da li dolazite automobilom ili avionom. Sve informacije o rezervacijama možete pronaći na zvaničnoj stranici kompleksa hotela Valamar.

Foto: Promo / Valamar

Učitati još
Zatvori