7 savršenih: Wide leg pantalone u boji peska
7 savršenih: Wide leg pantalone u boji peska

7 savršenih: Wide leg
pantalone u boji peska

Pantalone širokih nogavica i visokog struka su nešto najklasičnije, a istovremeno najtrendi što možete posedovati. Prolećni i letnji komad koji možete kombinovati na milion načina a da svaki put postignete drugačiji efekat, wide leg pantalone u boji peska su definitivno nešto što spada u kapsulni summer garderober.

Journal tim ne bi bio to što jeste da vam nije pripremio shopping listu kada je ovaj model pantalona u pitanju, koji se našao u našoj stalnoj rubrici 7 savršenih.

Kako su ove pantalone idealna početna stavka svakog prolećnog i letnjeg autfita, pored modela koje preporučujemo daćemo vam i par saveta za stilizovanje. Prvo i osnovno pravilo je da kupite broj veće pantalone, kako bi njihov fit zaista delovao oversize. Dakle, nemojte da uzimate one koje su vam tesne u struku, naprotiv, bolje da ima lufta i da mogu da poprime željeni fit, tako da slobodno idite na jedan broj veće. Naša preporuka je da modele pogledate i na muškom odeljenju, jer su njihovi krojevi takođe vrlo nosivi.

Ovaj model pantalona je najbolje da nosite na crop topove, a ukoliko prilika zahteva pokrivenost u njih upašite svoju omiljenu letnju košulju sa printom. Wide leg pantalone u boji peska sjajno izgledaju i kada su deo monohromatskog look-a, tako da top ili sako u istoj boji su uvek nepogrešiv izbor.

wide leg
zara
wide leg
zara
baserange
wide leg
baserange
wide leg
brunello cucinelli
brunello cucinelli
zara man
wide leg
zara man
wide leg
massimo dutti
Massimo dutti
wide leg
zara
officine generale
wide leg
Officine generale

Foto: Instagram; Zara; Massimo Dutti; Farfetch

Učitati još
Zatvori