PFW: Iza kulisa sa Aleksom Todorovićem
PFW: Iza kulisa sa Aleksom Todorovićem

PFW: Iza kulisa sa Aleksom Todorovićem

Aleksa Todorović je jedna od onih uticajnih ljudi na društvenim mrežama koji svojim stilom, stavom i pronicljivo osmišljenim sadržajem dopiru do zaista velikog broja ljudi. Ipak, njegova prva ljubav je modna industrija i sve što dolazi sa njom. Unutar iste prisutan je čitavu deceniju – od vremena modelinga i pariskih pista, pa sve do priča koje se dešavaju iza kulisa i invites only događaja za vreme Nedelje mode. Prema tome, predstavljamo Paris Fashion Week iz malo drugačijeg ugla, te vam zajedno sa Aleksom donosimo nekoliko insajderakih „iza scene“ fotografija.

Foto: Ivan Milinkov
Foto: Ivan Milinkov

Paris Fashion Week: Iza kulisa sa Aleksom Todorovićem

Digitalni marketing, društvene mreže i bezuslovna ljubav prema modi doveli su Aleksu do onog, često, lepšeg dela industrije gde „sve počinje“ – gde kreacije poprimaju ljudski oblik, gde scenografija započinje svoju besedu. Ovogodišnji Paris Fashion Week za njega je bila potvrda da se dugogodišnji rad i beskompromisna delanja ka ostvarenju zacrtanog cilja zaista isplate, a imao je priliku da prisustvuje behind the scene dešavanjima na revijama domaćih brendova poput Morfium by Jelena Malešević, Akka i drugih.

Heliot Emil x The Coffee

Nakon što je Heliot Emil (bukvalno) zapalio pistu, predstavio je all (carbon)  black everything set za posluživanje kafe, a Aleksa Todorović prisustvovao je prelaunch događaju „samo za one sa pozivnicom“. Na fotografijama se nalaze i braća Julius i Victor Juul koja stoje iza skandinavskog brenda.

Foto: Aleksa Todorović

Učitati još
Zatvori