Predstavljamo vam stan koji je sinonim ultimativnog luksuza na beogradskoj adresi
Predstavljamo vam stan koji je sinonim ultimativnog luksuza na beogradskoj adresi

Predstavljamo vam stan koji je sinonim ultimativnog luksuza na beogradskoj adresi

Znate da obožavamo sa vama da delimo enterijer priče u vidu stanova koji nas inspirišu. To su uglavnom domovi omiljenih nam interior design sladokusaca ili stylish devojka / momaka / u čiju smo estetiku zaljubljeni since forever / da budemo precizniji od pojave Instagrama /.

Medjutim, danas smo za vas izdvojili lokalni stan sa adresom u Beogradu, čija dizajnerska estetika i luksuzni vizuelni identitet mogu da pariraju pariskim saloncima i njujorškim loftovima. A da priča bude još zanimljivija ovaj stan je trenutno na tržistu i prodaje se u okviru luksuzne ponude nekretnina Turaquadra agencije.

Interior design ljubitelji spremite se, ovu lokalnu dizajn aferu ćete obožavati!

/ Dizajnerski stan s pogledom na reku /

Ovaj love at first sight dizajnerski stan delo je afirmisanog dizajn studija Morpho Studio, iz Novog Sada koji je u potpunosti ispunio želju vlasnika da stan predstavlja svojevrsnu simbiozu autentičnosti, funkcionalnosti, komfora i istnčanog luksuza. U prilog govori i činjenica da se ovaj prestonički stan prostire na 218 m2, od kojih čak 51m2 oduzima terasa sa pogledom na Dunav.

Stan čini prostrani dnevni boravak u kojem dominra obilje brendiranih komada od kojih je naš lični / večni / favorit GUBI Pacha Lounge Chair koja u ovom enterijerskom raju dolazi u paru, kao i pregršt dizajnerskih trendova u vidu dominantne cenral piece sofe i moćne kombinacije mermera i punog hrastovog drveta.

Pored dnevnog boravka, koji je sa kuhinjom spojen putem mermernog ostrva, stan čine i dve spavaće sobe, dva kupatila, toalet, kao i pomoćna prostorija.

 

Centralna spavaća soba dizajnirana je u klasičnom elegantnom stilu i emituje luksuzni hotelski vajb, a elegantnu estetiku master bedroom prate i walk-in closet u okviru kojeg je smeštena i mala sauna.

Master kupatilo urađeno je u mermeru Calacatta Irish, a element na kom je umivaonik i geberit je od mermera Viola Calacatta. Za prateće drvene zidne obloge u kupatilima dizajneri Morpho Studia odlučili su se za istovremeno dominantnu i svedenu royal blue paletu boja, koja u kombinaciji sa Calacatta mermerom čine kupatila ovog stana jednako dizajnerskim i chique.

Ono što naše sofisticirano enterijersko oko izdvaja kao favorit ovog dizajnerskog prostora jeste gostinjska soba koja se svojim stilom izdvaja od ostatka stana. The Whild Rosekako smo je sami nazvali / predstavlja ostvarenje enterijerskog sna svima onima koji uživaju u romantičnoj Andrew Martin estetici u kojoj izdvajamo head-to-toe floral tapetu i krevet od španske trske, uokviren pratećim crnim detaljima i ormarom u istom koloritu.

Ovaj stan istančane estetike osvojio nas je na prvu i premda nije jedan od onih on the budget strani, definitvno je ostvarenje naše enterijerske romanse i jedan od onih koji se nalaze u našoj interior design wishlisti.

U slučaju da želite da saznate više informacija o ovom stanu šaljemo vas pravac na Turaquadra sajt – mesto gde žive najluksuzniji domovi naše prestonice i ko zna možda jedna od ovih enterijerskih poslastica ubrzo postane vaš izabrani dom.

 

photo. Instagram

/ / @turaqudra

/ www.turaquadra.rs /

Učitati još
Zatvori