Proslavili smo svetski Nutella® dan: Dan kada ceo svet širi Nutella osmeh
Proslavili smo svetski Nutella® dan: Dan kada ceo svet širi Nutella osmeh

Proslavili smo svetski Nutella® dan: Dan
kada ceo svet širi Nutella osmeh

Ljubitelji Nutella® brenda su se u nedelju, 5. februara okupili u beogradskom Ušću i novosadskom BIG šoping centru kako bi proslavili Svetski Nutella® dan i podelili svoju Nutella® ljubav.

Svetski Nutella® dan je proslavljen svuda u svetu, kao i kod nas. Nekoliko stotina ljubitelja Nutella® namaza od lešnika je uživalo u Nutella® palačinkama sa lešnicima, u palačinkama sa crvenim voćem – jagodama, borovnicama i malinama, kao i u palačinkama sa bananama. Poznati gastronom Lepi Brka je još jednom pokazao koliko je vešt u dekorisanju palačinki po Nutella® receptima. Nutella® obožavaoci su pokazali koliko vole omiljeni namaz od lešnika i koliko svoju Nutella® ljubav vole da dele sa najmilijima.

Najveći Nutella® fanovi su rado fotografisali svoje uživanje na Nutella® druženju. Pozitivnu atmosferu sa slavljeničkog okupljanja su brzo podelili na društvenim mrežama, kako to čine i hiljade Nutella® obožavaoca širom sveta na Svetski Nutella® dan.

Nutella® i Lepi Brka su svim Nutella® ljubiteljima podelili i originalne Nutella® recepte za palačinke, kako bi se u deljenju Nutella® ljubavi uživalo svakoga dana, sa porodicom i najbližim prijateljima.

Svetski Nutella® dan se obeležava svakog 5. februara od 2007. godine, kada je američka blogerka Sara Rosso, spontano pokrenula slavljenički dan, kako bi ujedinila globalnu Nutella® zajednicu i proslavila Nutella® strast na društvenim mrežama. Od tada je Svetski Nutella® dan globalni fenomen koji spaja hiljade fanova koji dele svoje Nutella® priče i recepte širom sveta.

Prepustite se Nutella inspiraciji, delite osmehe i ove izuzetne trenutke sa najmilijima, svakoga dana.

O Nutella® brendu

Nutella® je rođena 1964. godine. Jedinstveni namaz od lešnika koji milioni ljudi širom sveta obožavaju, napravljen je od pažljivo odabranih visokokvalitetnih sastojaka, zahtevnim procesom proizvodnje koji je inspirisan zanatstvom. Danas se ovaj popularni namaz od lešnika proizvodi u 11 fabrika širom sveta, dostupan je u oko 170 zemalja, a prodaje se već 59 godina.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori