Ljubitelji enterijera pažnja: Donosimo vam trendove iz sveta dizajna koji će obeležiti godinu pred nama
Ljubitelji enterijera pažnja: Donosimo vam trendove iz sveta dizajna koji će obeležiti godinu pred nama

Ljubitelji enterijera pažnja: Donosimo vam trendove iz sveta dizajna koji će obeležiti godinu pred nama

U godinama za nama, pored modnog tržišta, kroz najveću transformaciju je prošlo upravo tržište enterijera i dizajna. Stoga, ako danas zaronimo u svet enterijera pronaći ćemo nepregledni izvor kreativnosti, inspiracije i neobičnih komada, koji na najbolji načini prezentuju umetnost u formi funkcionalnosti. Znate da smo mi ovde veliki poklonici all nude everything ambijenta. Medjutim, danas ćemo svoje preferencije odložiti sa strane i fokusirati na trendove i IT komade koji dodaju svetu enterijera malo boje, a prostoru daju dizajnerski vajb. Nadamo se da hvatate beleške.

/ / MUSTARD SOFA.

Mustard sofa odličan je primer kako sa jednim komadom u boji možete u potpunosti da promenite identitet svog stana. Istovremeno stilska i zanimljiva, colorful ali nenametljiva, mustard sofa daje prostoru karakter, nenarušavajući ambijentalni sklad. Zaboravite na vibe 70-ih gde su žuti tonovi obavezno praćeni tapetama od poda do plafona i motivima avokada i drugih vitaminskih eliksira. Mi ovde govorimo o sofi koja se savršeno kombinuje sa mermerom, punim drvetom, metalnim okvirima i art printovima. Stoga, ako vam je potrebna dizajnerska promena da začini monotonu zimu / ili jedan instagramičan komad koji će biti okosnica dobrih fotki, sve razumemo – razmislite o mustard sofi kao komadu u koji vredi investirati. U slučaju da nam ne verujete na reč, u nastavku pogledajte neke od primera u kojima glavnu ulogu igra upravo mustard ili kako bismo je mi nazvali M-U-S-T/ard sofa.

 

/ @differ.design /
/ @fedesfotos /

/ / ZIDOVI U BOJI.

Inspiraciju za ovaj trend pronašli smo u enterijeru jednog od naših lokalnih favorita kada su dizajn studija u pitanju – Studio Fulid i naše dugogodišnje lifestyle&interior simpatije Arijane Heinrici. Dok se Studio Fluid u jednom od projekata odlučio da spavaću sobu u potpunosti okreči u krv crvenu boju / love. love. love. / Heinrici je izabrala zeleno-sivu boju koja dominira zidovima njenog doma. Mi smo se u ovaj potez zaljubili, a verujemo da ćete vi kad vidite krajnji rezultat. Stoga, neka vam ova dva primera budu motiv da, kada je reč o enterijeru / ako smemo da dodamo i životu /, always play it brave.

Pored toga što u potpunosti doprinosi stavarnju estetičnog dizajnerskog šmeka ovo je trend koji je takođe on the budget strani. Potrebno je samo da zasučete rukave, naoružate se strpljenjem i voljom. I volia. Za dva dana imate prostor alla Jane Heinrici. Za one koji nisu upućeni u enterijerski rečnik to vam dodje kao da igrate u timu sa Mesijem, Ronaldom i Levandovskim ili da vam večeru sprema Gordon Ramsay ili Pierre Gagnaire. Može. I može.

 

 

/ @janaheinrici /
/ @janaheinrici /

/ / OGLEDALA NEOBIČNIH OBLIKA I BOJA.

Trend kupovine ogledala neobičnog dizajna i forme vam nisu mogla promaći čak i da ste to hteli. Mi smo vam u ovogodišnjem objects of desire predstavili upravo jedno takvo, a danas ipak igramo malo jednostavnije. Ali jednako zamiljivo i naravno, estetično. Bilo da je reč o svetskim lifestyle it devojkama, vodećim interior design brendovima ili lokalnoj influens sceni, ogledala elipsoidnog oblika i obrnutog zaobljenog pravougaonika ste sigurno bar jednom videli na feedu vaših izbranih content creatora. U potpunosti se priklanjamo ovom trendu jer nas je susret sa GUBI F.A. 33 Mirror by Gio Ponti zaljubio na prvu.

Medjutim mi ne bismo bili mi kada ne bismo otišli korak dalje, stoga ovaj trend koji vlada već neko vreme, upgrejdujemo i predstavljamo vam ogledala u boji. Vodeći i nama omiljeni brend ovog trenda je Studio Sabine Marcelis gde možete pronaći najlepša ogledala u boji. Od odsaja crvene, preko zlatne do rose golde, ovaj brend ih poseduje sve. Na vama je da odlučite da li ste team neobičnog oblika ili team ogledala u boji, a na nama je da sastavim listu nekih od najboljih. I da vam saopštimo da u se bajkama odraslih na pitanje: ogledalce ogledalce ko je najlepši na svetu?  Odgovara sa Studio Sabine Marcelis.

 

/ @tthese_beautiful_thingss /
/ @ark_and_friends /
/ @ark_and_friends /
/ @sabine_marcelis /
/ @sabine_marcelis /

/ / ATIPIČNE METALIK-OGLEDALO KUHINJE

Enterijer ekseprti ovo je za vas. Jedan od trendova koji nam je zapao za oko i za koji predvidjamo / znate da smo u tome dobri / svetsku slavu u 2023. godini su metalik-ogledalo kuhinje. Atipične, futurističke, nekovencionalne i the coolest – metalik kuhinje dodju nešto kao funkcionalni komad moderne umetnosti instaliran u našem domu. Ovo je jedan od onih edgy trendova sa kojim se treba igrati pažljivo, jer su metalik kuhinje dosta zahtevne za komibnovanje sa ostatkom enterijera. Medjutim, kad vidite kako to eksperti rade, i sami ćete poželeti da ovaj trend uselite u svoj stan. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog činjenice da uvek možete da se vadite da se u ovakvoj kuhinji ne kuva, već se njoj jednostavno divi. Još jednom. Može. I može.

 

/ @banarchitecture /
/ @banarchitecture /
/ @banarchitecture /

photo. Instagram

/ / @differ.design

/ / @fedesfotos

/ / @ark_and_friends

/ / @tthese_beautiful_thingss

/ / @sabine_marcelis

/ / @banarchitecture

/ /  @janaheinrici

 

Učitati još
Zatvori