Pronašli smo stylish muški stan na Instagramu
Pronašli smo stylish muški stan na Instagramu

Pronašli smo stylish muški
stan na Instagramu

Do sada smo predstavljali fluffy, rustične girly stanove, ali danas menjamo ploču. Danas ćete saznati kako izgleda stan muškarca koji voli:

  • Enterijer
  • Kafu
  • Streetwear

Dakle, sveto trojstvo + posteljinu na pruge (da, menja je, ali je uvek u pitanju dezen na pruge). U pitanju je Simon Zimmermann, mladić koji voli New Balance patike, a na plejlisti mu idu Tyler the Creator & Mac Miller. Rekli bi smo, po ovome, poprilično cool tip. Hajde da zavirimo u njegov pravi muški chill stan.

stan
@smnstr_
@smnstr_

Ovan stan obiluje predmetima od drveta, počevši od niskog kreveta, preko stočića u dnevnom boravku i različitih modela stolica. Naravno, visok plafon, biljke, mnogo prirodne svetlosti i fotografija iz edicije: Sunset u mom domu. Red dobrih patika, red dobre kafe, red dobre muzike. Sve što želimo od jednog instagram profila, tbh.

Takodje, postoji sjajan mini reels before-after, kontent koji svi želimo da vidimo i potvrdimo teoriju da je sve u potencijalu. U onim stvarima čiji maksimum znate da možete da izvučete onda kada vidite prvobitno stanje. Dakle, bitno je imati i oko za takve stvari, ne samo ući na sve gotovo. Jer, nekada je magija upravo u procesu.

@smnstr_
@smnstr_
Stan
@smnstr_
@smnstr_

U spavaćoj sobi (pored posteljine na pruge) dominiraju zanimljivi zidovi, slika iznad kreveta i popularna Michel Ducaroy’s Togo sofa. Klasičan flex. Ne treba mi, ali tu je. U ćošku imamo drveni štender koji je prikucan za zid, a koji je zapravo neki vid otvorenog ormana. Takodje, we spy with our little eye neke Aesop proizvode na polici. Approved.

Prostor je pročišćen, boje su tople, a celokupna slika nas vuče na mentalni teleport u ovaj enterijer, gde bismo popili jednu kafu sa cimetom. Dok sa Marshall zvučnika (ili gramofona) ide „My favorite part“ od Mac Miller-a. Tako zamišljamo savršeno jesenje popodne.

*Stan možete dodatno čekirati na profilu @smnstr_.

@smnstr_
@smnstr_
stan
@smnstr_
@smnstr_
stan
@smnstr_
@smnstr_
Učitati još
Zatvori