Shakira nije zainteresovana za Toma Cruisea – ali jeste za Lewisa Hamiltona?
Shakira nije zainteresovana za Toma Cruisea – ali jeste za Lewisa Hamiltona?

Shakira nije zainteresovana za Toma Cruisea – ali jeste za Lewisa Hamiltona?

Ukoliko do sada niste pratili takmičenja Formule 1, izgleda da je vreme da počnete. Svi su izgledi da se uzbudljiva dešavanja odigravaju upravo na trkama – i između njih. Potencijalna romansa između Taylor Swift i Fernanda Alonsa bila je, izgleda, tek početak kataklizme koja je eskalirala na nedavno održanom Miami Grand Prix-u. Ovog puta u centru pažnje bila je koleginica Taylor Swift, kolumbijska pevačica Shakira. Nakon što je pesmom posvećenom bivšem mužu dospela na liste najslušanijih izvođača, kantautorka je, izgleda, krenula u potragu za novim izvorima inspiracije. A gde je bolje naći ljubav nego na uzavrelim stazama Formule 1… right?

Pit stop br. 1 – Tom Cruise

Mnoge su zvezde protekle nedelje prošetale kraj staza u Majamiju, pa su se tako na istom mestu zadesili (osim ako ne verujete u sudbinu) Shakira i Tom Cruise. No, ono što je trebalo da bude opušteno upoznavanje američki glumac je doživeo nešto drugačije. Internetom su počele da kruže njegove impresije, kojima je pokazao oduševljenje svojom novom poznanicom. Shakira, izgleda, nije to doživela baš tako. Oh, holivudske zvezde, they’re just like us.

Pit stop br. 2 – Lewis Hamilton

Čak i da Tom Cruise planira da nastavi svoje udvaranje, moraće da stane u red. Predah između trka na Miami Grand Prix, osmostruki šampion Lewis Hamilton iskoristio je za druženje sa prijateljima – i Shakirom. Oboje su viđeni u istom restoranu, samo nekoliko sati nakon što je pevačica provela dan na trkama čavrljajući sa američkim glumcem.

No, izgleda da tada nisu imali dovoljno vremena da se ispričaju, te su odlučili da već sutradan iskoriste toplo vreme u Majamiju i provozaju se brodićem.

Ništa lično na račun Toma Cruisa, ali kako na stazama, tako i van njih – mi navijamo za Lewisa.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori