Da li je Fernando Alonso upravo potvrdio glasine za njega i Taylor Swift?
Da li je Fernando Alonso upravo potvrdio glasine za njega i Taylor Swift?

Da li je Fernando Alonso upravo potvrdio
glasine za njega i Taylor Swift?

Španski vozač Formule 1, Fernando Alonso, odgovorio je na najskorije glasine koje povezuju njega i Taylor SwiftTikTok video koji je dvostruki svetski šampion objavio, dovodi fanove da pitanja da li je reč o zvaničnom soft launchu njihove veze ili zadirkivačkom dodavanju ulja na “Taylonso” vatru. Pa hajde da vidimo šta sve znamo o ovoj sagi i da li su zaista lepe vesti na pomolu.

Taylonso?

Nije bilo potrebno dugo dok nisu usledile glasine vezane za Taylor Swift samo nekoliko nedelja nakon što je potvrđen raskid sa njenim dugogodišnjim dečkom Joe Alwynom.

Međutim, to nije jedina vest o raskidu koja se tiče potencijalnog spajanja vozača Formule 1 i pevačice. Fernando Alonso i austrijska novinarka Andrea Schlager, raskinuli su dvogodišnju vezu pre takođe otprilike mesec dana.

Nakon što je određeni celebrity gossip sajt proširio trač o navodnom viđanju dve (odnedavno solo) zvezde, Taylonso glasine uzele su maha na društvenim mrežama.

Nakon što istinitost ovih tvrdnji nije poznata, povodom cele situacije Alonso je dao svoj odgovor u potpuno “Fernando Alonso stilu”. F1 vozač objavio je TikTok video gde koristi Swiftinu pesmu Karma sa opisom “race week era 😉”.

Kako fanovi i dalje nisu sigurni da li je u pitanju šala koja je otišla predaleko ili zvaničan soft launch njihove veze, vatra o potencijalnom paru se samo rasplamasala. Nema sumnje da će sada biti pod budnim okom javnosti i da se čeka svaki njihov sledeći korak. Da li je ovo samo šala ili ipak sublimirana poruka koja će se uskoro potvrditi kao istinita – vreme će pokazati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori