Savršen Girls Night Out u Beogradu
Savršen Girls Night Out u Beogradu

Savršen Girls Night Out u Beogradu

Smatramo da ne postoji bolji način da se provede vreme od izlaska sa prijateljicama. Momenat u kom se okupite, delite ideje i planove, razgovarate i smejete zajedničkim momentima do kasno u noć. To nije običan izlazak sa prijateljima, to je vreme u kom postojite samo vi i one i ništa na ovom univerzumu više nije bitno. Mi imamo tri omiljena mesta koja nas i naše drugarice uvek mogu da ugoste i pruže nam intiman prostor za zabavu.

@shawnysander
@shawnysander

Cveće Zla

Šarl Bodler je za svoju zbirku pesama, Cveće Zla rekao:  Uneo sam svoje srce, svu svoju nežnost, svu svoju religiju (ali prerušenu) i svu svoju mržnju. Istoimeni kultni beogradski restoran, ukratko bismo opisali isto kao što je i čuveni pesnik opisao svoju zbirku.

Dakle, u restoranu Cveće Zla, u ulici Čika Ljubina 9, nalazi se sva nežnost, religija jednog grada, mržnja i dodali bismo prefinjenost. Po otvaranju restorana na novoj lokaciji, naša redakcija je obavezno morala da se nađe na licu mesta. Plašilo nas je da li će novi ambijent buditi stare osećaje. I verujte nam, svi osećaju su bili tamo. Zbog toga smatramo da ne postoji mesto u Beogradu koje može bolje da ugosti nežnost i prefinjenost koju grupa žena može da unese u jedan prostor. O tome koliko verujemo ovom restoranu svedoči i činjenica da će naša redakcija svoju prvi rođendan obeležiti baš na ovom mestu. Po otvaranju restorana na novoj lokaciji rekli smo sve što biste trebali da znate o novom ambijentu. Ne propustite da saznate naše utiske.

@cvecezla_cikaljubina
@cvecezla_cikaljubina

SkyLounge

Ukoliko idealan girl night out zamišljate u jednom mirnom ambijentu sa izvrsnim menijem i sjajnom kartom pića, SkyLongue je pravo mesto za vas. Kako smo napokon dočekali lepše vreme, njihov rooftop doprineće ležernosti i posebnosti okupljanja.

Retsoran se nalazi u okviru hotela Hillton u ulici Kralja Milana 35. Od ove godine, SkyLongue nosi i Michelin preporuku, pored preostalih šesnaest restorana u Beogradu. Ukoliko ste ljubitelji morskih plodova i kvalitetnih jela od mesa, večera sa vašim prijateljicama može se pretvoriti u sjajan gastronomski užitak. Iako popularno mesto za posetu preko dana, savetujemo vam da ovaj restoran ipak posetite uveče. Svetla grada stvoriće romantičnu atmosferu na krovu jednog od najpoznatijeg lanaca hotela. Za vas i ostatak vašeg ženskog društva, neodoljiva usluga učiniće da se osećate posebno u jednom elegantnom večernjem ambijentu.

@skyloungebelgrade
@skyloungebelgrade

Kalemegdanska terasa

Za velike ljubitelje reke predlažemo restoran Kalemegdanska terasa. Ovo mesto krasi tradicionalan i moderan ambijent koji zaista može da očara. Preporučujemo da rezervišete sto odmah do njihove prostrane terase i uživate u ušću dveju reka. O meniju i karti pića ne moramo da dužimo. Meni nudi sve standardne opcije ali i odlična tradicionalna jela. Retsoran je odličan predlog ukoliko vam je potreban miran ambijent, te preporučujemo da ga posetite onda kada nemaju organizovane svirke po kojima su poznati. Takođe, ukoliko planirate manju proslavu za vas i vaše prijateljice, ovo je definitivno mesto koje ima dovoljno kapaciteta za odličan provod i brigu o svakom gostu.

Ambijent je podjednako lep tokom čitavog dana a naročito pred zalazak sunca. Nama je omiljena opcija u kojoj posetimo Kalemegdansku terasu zarad odlične i elegantne večere, da bismo se posle uputili ka barovima koji se nalaze u centru grada.

@kalemegdanskaterasa
@kalemegdanskaterasa

Ova tri predloga definitivno će upotpuniti svako vaše druženje sa dragim osobama. Ukoliko ste ipak u potrazi za barom sa dobrim koktelima, mislili smo i na vas. Na kraju svih krajeva, najbitniji su ljudi koje volite. Sa njima, svaki provod bez obzira na mesto je poseban i jedinstven događaj.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori