Vodimo vas u dom popularnog princa iz Bel-Era u kojem možete da provedete odmor
Vodimo vas u dom popularnog princa iz Bel-Era u kojem možete da provedete odmor

Vodimo vas u dom popularnog princa iz Bel-Era u
kojem možete da provedete odmor

Nedavno smo vas vodili u porodičnu kuću najpoznatijeg čarobnjaka, a neposredno pre toga u vilu Don Vita Corleona. Fanovi kultne serije The Fresh Prince of Bel-Air pripremite se, jer je došao red i na vas. Predstavljamo vam ikoničnu kuću popularnog princa iz Bel-Era u kojoj možete da provedete odmor ili jednostavno da doživite iskustvo omiljene serije u kojoj glavnu ulogu tumači Will Smith.

Prepoznatljiva kuća iz čuvene serije devedesetih zapravo se nalazi u Brentvudu, mestu koje je udaljeno svega nekoliko kilometara od Bel-Era. Tradicionalan američki dizajn enterijera upravo je bio razlog zbog kojeg je baš ova kuća odabrana kao lokacija za snimanje. Ljubitelji princa iz Bel-Era imaće priliku da uživaju u kraljevskim pogodnostima poput boravka u krilu koje je odvojeno od drugih gostiju. Takođe, enterijer je ispunjem kolekcionarskim modelima Air Jordan patika, kao i serijom kačketa.

Deo kuće koji je namenjen za boravak podrazumeva spavaću sobu autentičnog izgleda, kupatilo, bazen i dnevni boravak na otvorenom.

Dom kultnog lika, princa iz Bel-Era, trenutno nije dostupan za rezervisanje. Međutim, dodatne informacije možete da pronađete na turističkoj platformi Airbnb.  

Pratite nas, jer vam uskoro donosimo još nekoliko Airbnb smeštaja iz kultnih filmskih i serijskih ostvarenja koji su bili dostupni za jednokratno iznajmljivanje.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori