Provedite odmor u kući u kojoj je odrastao najpoznatiji čarobnjak Harry Potter
Provedite odmor u kući u kojoj je odrastao najpoznatiji čarobnjak Harry Potter

Provedite odmor u kući u kojoj je odrastao
najpoznatiji čarobnjak Harry Potter

Nedavno smo vam predstavili vilu Don Vita Corleonea koja se našla na turističkoj platformi Airbnb. Danas ostajemo u oblasti kinematografije i vodimo vas u porodičnu kuću najpoznatijeg čarobnjaka na svetu. De Vere House dostupna je za iznajmljivanje i pruža vam zanimljivo Harry Potter iskustvo. Ipak, suprotno onome što ljudi misle knije zvezda Harry Potter franšize nije snimila nijednu scenu u kući u izmišljenom Godric’s Hollow selu. Sve scene snimljene su u studiju a kuća je korišćena samo kao vizuelna pozadinska predstava koja je korišćena kao kompjuterski generisana fotografija.

Na Airbnb turističkoj platformi imate mogućnost da iznajmite jednu od dve sobe u De Vere House koje se nalaze na odvojenim stranicama ove aplikacije. Apartmani odišu rustičnom estetikom i upotpunjuju doživljaj vašeg boravka u Engleskoj, konstitutivnoj državi Ujedinjenog Kraljevstva.

U kući mladog čarobnjaka nalazi se i zajednički dnevni boravak kao i trpezarija. Takođe, vlasnici služe i pravi komplet engleski doručak kao i vegetarijsku verziju istog.

De Vere House u kojoj je odrastao Harry Potter možete da iznajmite za 218 dolara po danu. Ovo možda nije najpovoljnija opcija za odmor, ali je svakako nezaboravno iskustvo svakog vernog fana magičnog filmskog serijala.

Uskoro vam donosimo još Airbnb filmskih apartmana koji su dostupni za jednokratno iznajmljivanje i pravu dramsku avanturu.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori