Instagramičan cozy stan idealan je inspo za jesenje preuređenje
Instagramičan cozy stan idealan je inspo za jesenje preuređenje

Instagramičan cozy stan idealan je
inspo za jesenje preuređenje

Hteli mi to ili ne, leto je već na zamaku. Iako nam je teško da se odreknemo mirisa mora i dugih letnjh noći na otvorenom, ideja o transportu u jedan prelepo uređen instagramičan cozy stan pun mirisnih sveća u ovim kišnim danima ne zvuči nimalo loše. Pogotovo ako ste zaljubljenici u lep enterijer i stalno tražite izgovor za preuređenje i kupovinu novih interior inspo komada. Još ako na to dodamo omiljenu kafu koju ispijamo ispod mekanog ćebenceta dok biramo nedeljni film na Netflixu, say no more. Ova idlična jesenja scena nas je kupila i više smo nego spremni da istu dočekamo otvorenog srca. Stvarno ima nečeg romantičnog u zvuku kiše, mirisu kofeina i nedeljne večeri provedene u prijatnom cozy ambijentu.

Upravo zbog toga smo se danas odlučili da vam otvorimo vrata i predstavimo jedan instagramičan cozy stan. Stan u kom je sve nekako prilagođeno atmosferi prvih jesenjih dana.

Zemljani tonovi, prirodni materijali, miks drveta i cigle, maksimalno iskorišćeno prirodno osvetljenje i pažljivo odabrane biljke. love, love, love. Mi smo se u @lockecici stan zaljubili na prvu, a ne sumnjamo da ćete kroz narednih nekoliko redova i vi mahom čuvati slike ovog stana u svom inspo decor albumu.

@lockecici
@lockecici
@lockecici

/ / @lockecici

Pri samom ulasku u stan stiče se utisak da kompletan prostor naprosto odiše sinergijom. Sinergijom u kojoj je svaki komad nameštaja baš nekako na svom mestu. Kod @lockecici je sve pažljvo stilski odrađeno, ali veoma funkcionalno. Prvi interior momenat koji nam skreće pažnju pri ulasku jeste cigleni zid koji  se prostire dužinom celog hodnika. Korišćenje opeke daje ovom stanu u isti mah toplinu i ugodnost. Kao i momenat kul industrijskog šmeka. On pogotovo dolazi do izražaja u kombinaciji sa elegantnim i minimalističnim komadima nameštaja, za koji se vlasnica odlučila prilikom redizajna stana.

Za razliku od glavnog zida u hodniku, zidovi ostalih prostorija su urađeni od štukatura koja daju ovom stanu dašak luxury momenta. Upravo mešanje naizgled potpuno dva različita estetska pravca daje ovom prostoru jak vizuelni identitet. Pokazujući nam da kao i u modi, tako i u dizajnu enterijera, danas nema pravila kada je reč o spajanju naizgled nespojivih trendova.

@lockecici
@lockecici

Izgleda da se u konstantnom mešanju i ogleda pojimanje dobrog stila. U slučaju @lockecici se to fenomenalno može videti i prilikom korišćenja svedenih komada pristupačnog i funkcionalnog nameštaja. Pravi primer za to su IKEA garnitura i krevet koji predstavljaju central pieces kako dnevne, tako i spavaće sobe.

S druge strane vlasnica ovog instagramičnog stana se odlučila za luxe piece komade kada je reč o detaljima. Primer za to su AYTM stočić u dnevnoj sobi. Kao i Kink Vase brenda MUTTO, koja pored ciglenog zida igra glavnu ulogu u nama omiljenoj prostoriji – hodniku.

@lockecici
@lockecici

/ / D I Y.

O tome koliko DIY i trend recikliranja daju autentičnost nekom projektu smo već videli kod uređenja stana blogerke Olive Frost, a stan @lockecici je još jedan primer koji potvrđuje pravilo.

Ovaj stan obiluje ručno rađenim momentima. Dovoljno je da na profilu @lockecici pogledate sekciju highlights pod nazivom DIY i da dobijete inspirciju za neke od sopstvenih projekata. Pored toga što podstiče kreativnost, može da podstakne sve nas da i sa manjim budžetom možemo posedovati neke kul interior pieces. I to napravljene sopstvenom rukom.

Bilo da vam dopada miks naizgled nespojivih trendova. Ili da ste ljubitelji luksuznih interior design pieces. Da volite pravljenje DIY komada nameštaja. Ili da prosto uživate u lepoj estetici i ugodnom osećaju, stan profila @lockecici  je destinacija koju nećete želeti da propustite.

Stoga vam pokazujemo odabir naših omiljenih delova ovog stana, sa željom da vas inspirišu za neki od narednih projekata.

@lockecici
@lockecici
@lockecici
@lockecici
@lockecici
@lockecici

Foto: Instagram @lockecici

Učitati još
Zatvori