Od glave do pete: Ovu nijansu ljubičaste nosimo u noćnom izlasku
Od glave do pete: Ovu nijansu ljubičaste nosimo u noćnom izlasku

Od glave do pete: Ovu nijansu
ljubičaste nosimo u noćnom izlasku

PROMO

Modna industrija nije ni slutila da će se ove letnje sezone desiti potpuna ekspanzija roze boje s obzirom na to da su se na istaknutim Nedeljama mode obistinila predviđanja i gotovo svaka revija imala je komade u Viva Magenta boji – posebna nijnasa koja intgriše ljubičaste, ružičaste i crvene tonove. Ipak, smena godišnjih doba dovodi do neminovne smene trendova. Kako se bliži septembar, roze boja polako pronalazi svoju zagasitiju alternativu. Ono što su vodeći svetski brendovi ovoga puta mogli da naslute jeste koja nijansa bi zaista mogla da nasledi total pink maniju.

Reč je o Iridescent Purple mističnoj nijansi ljubičaste koja magično menja boju pod određenim svetlom. Svetlucava i sjajna ljubičasta asocira na udaljena, misteriozna prostranstva Svemira koja nas podsećaju da se neprestano preispitujemo i ostanemo radoznali. Misterija je nepoznata i neočekivana i nalazi se svuda oko nas. Otkrivanje iste, naša je obaveza, ali i želja. Sledstveno tome, kako bismo dočarali mistiku koju sa sobom nosi Iridescent Purple nijansa, kreirali smo tri stilske igrice kako kombinovati ljubičaste tonove sa glitter komadima za magičan girls night out u gradu.

Bling-Bling, baby!

Feathers&Cocktails

Za početak – kokteli! Svako druženje sa najboljim prijateljicama započinje dobrim koktelima, tajnim razgovorima i modnim presudama. Izbor savršenog autfita trajao je satima, te je došao pravi trenutak da se razreši enigma oko istog. Ovoga puta odlučili smo se za ljubičastu crop košulju sa atraktivnim detaljima. Peruškice oko zgloba su pravi pogodak, pogotovo u kombinaciji sa silver low waist suknjom i špicastim metalik cipelama na štiklu.

Ljubičasta i srebrna boja koriste se prilikom dizajniranja korica knjiga koje spadaju u Fantasy književni žanr. Upravo zbog toga, moć kombinovanja ovih tonova leži u mogućnosti podsticanja mašte i prepuštanju sopstvenih fantazija.

Old Hollywood

Uvek je postojalo nešto tajanstveno u stilu starog Holivuda. Dugačke haljine i gola leđa otkrivale su tek onoliko koliko je bilo potrebno da onaj ko posmatra postane razdoznao. Poželi da otkrije sve o misterioznoj dami i sazna njene dugo čuvane tajne. Silver maxi haljina šljokičave teksture i otvorenih leđa učiniće da se osećate moćno poput Elizabeth Taylor na gotovo svakom crvenom tepihu. Kombinaciju upotpunite sandalama na visoku petu i sve to začinite atraktivnom torbicom u Iridescent Purple nijansi.

Disco Queens

Kako jedna pop pesma nalaže – koktel, šljokice i žad! Vreme je za disko i klub i autfit. Savršena kombinacija u ovom slučaju bila bi total glitter look i mnogo srebrnih boja. U tami disko kluba jedino je važno da svetlucate više od same kugle i uživate u svakom taktu muzike. Mini korset haljina koja savršeno naglašava liniju tela i udobne cipele na ne toliko visoku potpeticu načiniće vas pravim kraljicama podijuma dok u pozadini ide ABBA – Dancing Queen i sve što čujete je: Friday night and the lights are low…

Modni dodatak koji će idealno istaći blještavu stilsku ideologiju i odigrati na kartu mističnosti je upravo novi, limitirani IQOS ORIGINALS DUO Iridescent Purple uređaj, a njegova magična nijansa ljubičaste, koja menja boju kako se svetlost prelama po površini, na pravi način će ispratiti total glitter look čije svetlucanje diktiraju reflektori.

All about the details

Stilske igrice često uključuju dobro poznavanje pravila dodavanja aksesoara. U trenutku kada smo savladali osnovni nivo, naše kombinacije postale su zaista stylish. Ono što modne dodatke čini neizostavnim delom stilizovanja savršenog autfita jeste unošenje doze mističnosti i kompleksnosti.

Tada mističnost postaje neizostavna premisa prilikom definisanja našeg stila, baš poput velikog lanuch-a novog IQOS ORIGINALS DUO Iridescent Purple uređaja oko kojeg se digao zaista veliki hajp. Zašto? Zato što dolazi u limitiranoj seriji i u nijansi koja se idealno uklapa uz party autfite i postaje ultimativni modni dodatak.

Mističan spolja, moćan iznutra

Mistične upečatljive boje novog IQOS ORIGINALS DUO Iridescent Purple uređaja oživljavaju moćnu tehnologiju zagrevanja duvana, a HEATCONTROL TEHNOLOGIJA sa keramičkom oštricom omogućava zagrevanje pravog duvana.

IQOS uređaj mnogo je više od pukog modnog aksesoara kojim unapređujemo vizuelni identitet. Naime, ukoliko ste pušač, IQOS uređaj predstavlja zadovoljavajuću alternativu kojom biste cigarete zamenili uređajem za zagrevanje duvana. Time biste značajno smanjili rizik koji duvan ima prilikom sagorevanja, oslobađajući duvanski dim koji može da škodi kako vama, tako i vašem okruženju.

*Ovaj proizvod nije bez rizika. Samo za punoletne.

Tekst: Promo
Foto: Maja Mijatović
Lokacija: Josephine

Učitati još
Zatvori