Kakve torbice nosimo na party? Zapisujemo odgovore
Kakve torbice nosimo na party? Zapisujemo odgovore

Kakve torbice nosimo na party?
Zapisujemo odgovore

Polako, ali sigurno ulazimo u finale party sezone. Poslednje pripreme su u toku, a decembar je bespogovorno u znaku praznične atmosfere, pozitivne energije i mnooogo dobrih žurki. Jer, poslednji mesec u godini je uvek dobar trenutak da proslavimo završetak (burne) godine i zapišemo neke nove ciljeve koji nas očekuju u narednoj avanturi. Upravo zbog toga, kreiranje zimskog kapsulnog garderoba nikako ne može da prođe bez glitter manije i ultimativnih party komada. Uveliko smo vam predočili koji su to popularni modeli haljina za ovu prazničnu sezonu, a nisu izostale ni party cipele u kojima nastojimo da plašemo all night long. Pokazali smo vam i nekoliko trikova kako stilizovati idealan autfit za najluđu noć u godini, te je sada pravo vreme da odgovorimo na najvažnije pitanje – kakve torbice nosimo kada je glamur jedini imperativ?

Glam, glam, glam

Zimske modne ideologije ne definiše isključivo ušuškanost već i glamur koji ide ruku pod ruku sa elegancijom i sofisticiranim filozofijama koje uključuju pažljivo kreiran izbor torbica. Neretko pravimo gotovo neispravljivu grešku odabirom pogrešnog modela koji nekoordinira glamuroznoj kombinaciji koju smo odabrali za određenu svečanu priliku. Gotovo uvek je reč o velikoj tašni čija vizuelna manifestacija nije pogodna za odlazak na događaj koji zahteva upravo elegantni izraz. Bilo kako bilo, u notes zapisujemo sledeće pravilo – party sezona zahteva manje modele tašni ili ono što u ovom tekstu nazivamo – torbice!

Koje torbice nosimo ove sezone?

Iako scenom dominiraju xxl modeli, kada je reč o odlasku na događaj koji zahteva dozu elegancije vraćamo se ideologiji mini torbi koju je Simon Jacquemus svojim dizajnima nametnuo modnim entuzijastima. Ovom sezonom dominira nekoliko modela dok glavnu ulogu u party sezoni imaju oni metalik, glitter ili pak biserni. Kada je reč o minimalističkom prisutupu, najpopularniji su crni komi atraktivnih (geometrijskih) oblika.

Journal finds: Torbice za party

Učitati još
Zatvori