Da li je ovo nova devojka Lewisa Hamiltona?
Da li je ovo nova devojka Lewisa Hamiltona?

Da li je ovo nova devojka Lewisa Hamiltona?

U pauzi između sezona Formule 1, u fokus interesovanja javnosti dolazi, očekivano, dating life sedmostrukog šampiona Lewisa Hamiltona. Iako od raskida sa Nicole Scherzinger nikada javno nije govorio o romantičnim vezama, mediji su ga povezivali sa brojnim celebrity IT devojkama poput Nicki Minaj i Rihanne. Sve je ostajalo na nivou spekulacija, a u 2023. na red je došla i Shakira. Nakon što je pevačica izbacila polupatetičnu pesmu u kojoj proziva bivšeg muža (i oborila sve rekorde slušanosti) izgledalo je kao da je Shakira krenula u potragu za novim izvorima inspiracije – i to na stazi Formule 1. Bilo kako bilo, njihova veza nikada nije bila potvrđena i što se nas tiče sve je ostalo u kategoriji prijateljskog provoda u Majamiju. Međutim, da li vam ime Juliana Nalu zvuči poznato?

U periodu spekulacija o Shakiri i Hamiltonu, pojavile su se informacije o bliskom odnosu između vozača Formule 1 i modela Juliane Nalu sa kojom je viđen u proteklih nekoliko dana. Lewis i Juliana fotografisani su u nekoliko navrata u Brazilu – od hotela do jahte, a govorkanja se kreću i u pravcu zajedničkog dočeka Nove godine. Prve naznake njihovih simpatije detektovali smo neposredno pred trkačku sezonu 2023, zatim na Coachella festivalu, a godinu dana kasnije osvanule su i prve fotografije.

Juliana Nalu je ultimativna cool devojka i model iz Brazila, a njena popularnost nekontrolisano je porasla u trenutku kada je na kratko bila devojka Kanyea Westa. Iako je sve izgledalo kao jedan odličan PR ono što je njoj ova veza donela jeste potpuni stilski rebranding i otvorena vrata modne industrije, a reklo bi se i pristup pripadnicima savremene pop kulture.

Foto: Profimedia, Instagram (@juliananalu, @lewishamilton)

Učitati još
Zatvori