Godina je tek počela, a ovo je možda najbolja reklama u 2024.
Godina je tek počela, a ovo je možda najbolja reklama u 2024.

Godina je tek počela, a ovo je možda
najbolja reklama u 2024.

Nije tajna da često menjamo svoje internet crusheve. Tačnije, imamo ih nekoliko u redakcijskoj rotaciji. Uz Pedra Pascala, Josha Hartnetta, Zlatana Ibrahimovića, Paula Mescala, među omiljenima je i Jeremy Allen White. Iako fanovima poznat po ulozi u seriji Shameless, Jeremy Allen White na tron je zaseo sa serijom The Bear, koja je u svoje dve sezone polako, ali sigurno, došla na sam vrh najboljih i najkvalitetnijih u prošloj godini. Harizmatični glumac u ulozi chefa Carmena Berzatta koji se iz sveta fine dininga vraća u rodni Čikago kako bi vodio porodični restoran oduševio je i publiku i kritiku. Brza izmena scena, efektivna scenografija, kvalitetna radnja, odlični psihološki profili aktera, zasluženo su seriji i glumcima doneli 13 nominacija za Emmyje i pet Golden Globes nominacija.

Jeremy Allen White za Calvin Klein

No ovog puta nije reč o Carmyju i The Bearu (čiju treću sezonu jedva čekamo) već o novoj Calvin Klein kampanji koja nam je odmah zapela za oko. U novoj kampanji kultnog brenda donjeg veša, upravo je slavni glumac glavno lice. Uvek provokativne Calvin Klein reklame kroz istoriju su nam donosile neke od najboljih vizuala. Ali i bilborde zbog kojih su se vozila sudarala, a izdanje za proleće 2024. nije razočaralo. Objektiv Merta Alasa donosi pogled na uvek užurbani Njujork i jedan vruć, lepljivi dan s Jeremyjem u glavnoj ulozi.

Snažna poveznica Njujorka i Jeremyja seže još u njegovo detinjstvo stoga je ovo bila najlogičnija lokacija za snimanje kampanje. Rooftop s pogledom na grd poslužio je i kao kulisa za pogled na njegovo isklesano telo. No nećemo dužiti. Pogledajte kampanju.

Učitati još
Zatvori