Stylebook: Pedro Pascal
Stylebook: Pedro Pascal

Stylebook: Pedro Pascal

Došao je i taj dan. Vreme je da pričamo o Pedru Pascalu. Bolje rečeno, da se priključimo… pa, svima. Američki glumac čileanskog porekla poslednjih meseci postao je ultimativni man crush, a svi su izgledi da će to i ostati još neko vreme. Pedro, naime, ne izostaje sa našeg feed-a, bilo da se govori o njegovim ulogama, mimovima ili odevnim kombinacijama. O njegovom poslednjem projektu, seriji The Last of Us, već smo pisali, a nekolicina mimova koji se neprestano vrte nam nisu posebno zanimljivi. Međutim, modni izbori koje Pedro i njegovi stilisti, Fabio Immediato i Julie Ragolia, prave prilikom svakog glumčevog pojavljivanja na crvenom tepihu i te kako su vredni naše pažnje.

„I’m your daddy.

Kao (samo)proklamovani Internet daddy, Pedro je postao svojevrsna opsesija čak i onih koji njegove projekte ne poznaju. Svojim stilom dodatno utemeljuje ovu reputaciju, koju – najiskrenije – ne bismo ni znali da opišemo. Jednostavno rečeno, on je Cool, sa velikim c. To komunicira ne samo svojim šarmantnim karakterom, već i kroz modne komade koje nosi. Razigrani spojevi jarkih boja, retro krojevi i raznorodne šare česta su pojava u Pedrovom garderoberu, barem onom za crveni tepih. Često ćemo ga videti u kreacijama mađarskog brenda Nanushka – slično kao kolega iz naše stylebook rubrike, Lewis Hamilton. Dakle, želite da budete cool = nosite Nanushka.

Osim toga, Pedra možemo videti u poznatim dizajnerskim imenima, kao što su Gucci, Prada i Valentino. Ipak, kako bi održao svoj status lowkey modne ikone, Pedro je često u komadima manjih brendova, poput Bode, Officine Générale ili Isa Boulder.

nanushka proleće 2023.
OFFICINE GENERALE proleće 2023.
gucci x harry styles "ha ha ha" kolekcija
acne studios proleće 2023.
valentino

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori