Wine & dine, event planning and renting – evo šta sve donosi novi gastro dragulj Table57
Wine & dine, event planning and renting – evo šta sve donosi novi gastro dragulj Table57

Wine & dine, event planning and renting – evo šta sve donosi novi gastro dragulj Table57

It’s four in one baby

Naš dobro poznati Beogradski agent 011, apsolutno svake nedelje nalazi se na samoj visini zadatka. Brunch ideologiju shvatio je i više nego ozbiljno, te nam je doneo listu najboljih lokala za ovaj gastro užitak, dok jutarnju kafu brižno ispija u SLOJ bistrou.

Znamo da je dorćolska oaza jedna od miljenika našeg agenta i da je do njegove must visit liste veoma teško doći. Kako ovaj misteriozni genije obožava vino i ukusnu hranu a još više ceni stylish enterijer predstavio nam je novu senzaciju. Reč je o Table57wine and dine konceptu u srcu Beograda. Pomenuta oaza čini apsolutni 4 in 1, a evo i zašto.

Favorite wine & dine place


S obzirom na to da nismo fanovi mainstream i basic kategorija, svoj dining game doveli smo na viši nivo u novoj dorćolskoj kolevci. Table57 omogućava vam da budete deo tematskih večera, isprobavanja raznovrsnih vinskih kategorija i vrsta.

Svakog puta meni je drugačiji. Kako je u pitanju različita hrana, tako su i izbori vina inovativniji iz teme u temu. Enterijer pomenutog lokala predstavlja apsolutni epitom cool pravca, a ko ne voli tematsku večeru, fantastičnu hranu i široku slekciju vina? Uz sve to, u estetičnom prostoru?

Lifestyle & gastro računica na pomenuto pitanje poručuje samo – you’ll have an unforgettable time @ Table57.

/@table57.beograd/
/@table57.beograd/

Event planning


Organization ✓ On point interior ✓ On theme everything ✓

Table57 organizuje svoje tematske večere, oko kojih je bazirana i većina njegovog poslovanja. Međutim, kako tematski dinning stavljamo pod njihov potpis, neizostavna je i komponenta planiranja i organizacije – koja je u ovom poslu možda i jedna od ključnih stavki.

Table57 odlučio je da postane deo i neke vaše specijalne priče, momenata koji se pamte zauvek i čine neke od najsrećnijih dana u godini. Ovaj izvanredan koncept može u potpunosti organizovati bilo koju proslavu – bio to rođendan ili pak neka corpo žurka, na vama je. Ovaj izvanredan tim može se pobrinuti za svaku organizacionu stavku vaše proslave i magiju ostaviti unutar odaja svog estetičnog enterijera.

Do it your own way, with Table57 interior


Ako vam se pak dopada enterijer u kom se ova topla dorćolska kolevka nalazi, a u organizaciju bi sami umešali prste, Table57 has got your back. Ovaj autentičan enterijer nalazi se i pod rent etiketom. Stoga ga možete iznajmiti za neku od vaših velikih proslava, ne vezujući se za organizacioni tim ovog gastro dragulja.

New artists are getting involved?


Ako ste pomislili da iznanađenjima ove ikonične gastro oaze dolazi kraj, ona je još jednom poentirala svoju autentičnost.

Ovaj koncept je apsolutno otvoren za probijanje novih talenata i sarađivanjem sa istim u oblastima fotografije i dizajna.

Dobar fogograf je uvek poželjan, kao i dizajner s futurističkom vizijom, te sada znate u kom smeru vaša CV brošura treba ići.

Foto: Instagram / @table57.beograd

Učitati još
Zatvori