Pripremamo omiljeni proteinski smoothie Justina Biebera
Pripremamo omiljeni proteinski smoothie Justina Biebera

Pripremamo omiljeni proteinski
smoothie Justina Biebera

Beliebers, this one’s for you! Iako je Hailey Bieber zaposela društvene mreže svojim skincare i makeup rutinama inspirisanim voćem ili omiljenim kofeinskim napicima, upravo je sa fanovima podelila omiljeni proteinski smoothie Justina Biebera. I ne izgleda ništa nalik onome što smo očekivali. Šta smo očekivali, pitate se? Očekivali smo svojevrsni PR u rangu sa Kris Jenner i recept koji više podseća na Rhode reklamu nego na omiljeni napitak Justina Biebera. Ipak, izgleda da nismo bili u pravu i da je u pitanju jednostavni proteinski smoothie sa bananama, borovnicama i malinama. I mnogo vanile. Konačno je izostala jagoda, kao i naznake latte inspired napitaka.

Skrolujte dole jer smo popisali sastojke za proteinski smoothie Justina Biebera i u kratkim crtama istakli ne tako komplikovan način pripreme.

Sastojci i priprema

  • led
  • pola banane
  • šaka borovnica
  • šaka malina
  • proteinski prah (vanila)
  • mleko od badema sa ukusom vanile

Priprema je vrlo jednostavna. U blender staviti led, banane, borovnice, maline, proteinski prah od vanile i sve to preliti mlekom od badema. Blendati dok smoothie ne počne da liči, pa, na smoothie. U nastavku teksta pronađite video kako to radi Hailey Bieber, a mi vam otkrivamo naš trik – pokušajte da stavite led na samom kraju radi bolje teksture.

@haileybieber

husbands favorite protein smoothie so easy n yummy 🫐🫐

♬ bad idea right? - Olivia Rodrigo

Foto: Instagram

Video: Tik Tok

Učitati još
Zatvori