Hailey Bieber nas uči kako da rekreiramo njen strawberry make-up look
Hailey Bieber nas uči kako da rekreiramo njen strawberry make-up look

Hailey Bieber nas uči kako da rekreiramo
njen strawberry make-up look

Kako je Journal estetika u skladu sa Hailey Bieber estetikom, tako pratimo sve njene modne i beauty trickove. Nedavno je na svom TikTok i Instagram profilu objavila rutinu za svoj strawberry make-up look. A svoj post je nazvala Strawberry girl summer. Mi smo odmah poželeli da budemo deo tog tima i već smo krenuli da primenjujemo ovaj beauty trick. Pa smo se tako odlučili da ga podelimo sa vama.

Iako smo mogli da učimo od Hailey tokom ovih godina o modi i lepoti, to smo radili tako što smo krali njene trikove i pomno izučavali njen Instagram i TikTok profil. Ovog puta nam je prvi put taj proces olakšala, tako što je uradila voiceover na svom videu i detaljno nas sprovela kroz svoju strawberry make-up rutinu.

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Strawberry look – steb by step guide

Hidratna krema kao prvi korak i podloga u svakoj make-up rutini je must! Tako je Hailey počela sa peptidnom tečnošću i njenim omiljenim glazed mlekom za lice. Nakon toga je pripremila svoje obrve tako što ih je začešljala na gore, kako bi dobile prirodan i baršunast izgled.  Kremasti bronzer je bio naredni korak, gde je posebno naglasila da ga treba naneti i na čelo, kako bi se upotpunio look. Nakon toga je dodala malo korektora i izbendala. Pomešala je dva rumenila, međutim nije mogla da nam otkrije koje marke su ista. Ali svakako savetujemo vam da odaberete rumenilo čija nijasna odgovara vašem tipu kože. Kako vidimo, ostala je verna i svojim prethodnim trickovima, a to je da je nekada najbolje da proizvode nanesete samo rukom. Pa je tako i nanela dva pomešana kremasta rumenila. Dodala je highlighter u boji breskve, a zatim se vratila na bronzer koji je stavila na kapke.

Time je završila sa bazom i  poznatim make-up koracima, i zatim prešla na svima najzanimljiviji deo. Ili barem tako mislimo, jer smo mi sa nestrpljenjem čekali taj najbitniji korak koji vodi do strawberry girl summer look-a. Olovkom za oči je iscrtala pege na na pojedinim delovima obraza i nosa, ali tako da deluju prirodno i diskretno. Zatim je prešla na ajlajner i maskaru, čime je svojim očima dala cat eye look. Finiširala je time što je usta  iscrtala olovkom, nakon čega ih je istim miksom kremastih rumenila popunila i izbendala. Dodala je malo sjaja za usne kako bi dobila svoj dobro poznati Peptide lip treatment.

Na svom Instagram profilu je podelila svoj final look a mi smo odmah zaljubili.

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori