Love week u čoko ateljeu Valentina i karanfil donosi nove praline i dve filmske projekcije
Love week u čoko ateljeu Valentina i karanfil donosi nove praline i dve filmske projekcije

Love week u čoko ateljeu Valentina i karanfil donosi nove praline i dve filmske projekcije

Znate li gde možete kupiti najukusnije handmade čokolade u Beogradu? Logično, u @valentinaikaranfil, našem omiljenom čokoladnom ateljeu u Beogradu. Tamo smo proveli prve dane zime nakon što su predstavili meni za hladne dane i ispijali raf kafu [ hint: znate li šta je raf kafa? ]. Sada su proglasili love week a to znači samo jedno – љубав prema čokoladi je na on

Jezikom ljubavi

Prvi i jedini uvoznik bean-to-bar čokolada u Srbiji, nastao iz strasti prema čokoladi, donosi širok asortiman najkvalitetnijih čokolada najboljih svetskih proizvođača. Pored toga, u čokoladnom ateljeu kreiraju se najfinije čokolade i praline različitih i egzotičnih ukusa. Inspirisani mesecom ljubavi, februarom, kreirali su novu čokoladnu kolekciju za Dan zaljubljenih.

Pored nove kolekcije ekskluzivnih čokoladnih pralina, osmislili su posebnu atmosferu u ušuškanom lokalu na Dorćolu.  Tim povodom, 13. i 15. februara, u čast Dana zaljubljenih, organizovaće filmsko veče u projekciju dva ljubavna filma – Dreamers (2003) i In the mood for love (2000). I naravno, puno čokolade. I sve to u atmosferi bliskosti, sa prigušenim osvetljenjem i finim pićima.

Special edition

U susret Danu zaljubljenih kreativni tim koji stoji iza Valentina i karanfil brend, kreirao je posebne čokoladne praline. Limitirano izdanje sa pralinama nežne teksture i ukusa može biti idealan poklon. Tri nova ukusa pralina pišu se sledećim slovima – krem od mlečne čokolade i lešnika sa malinom, bela čokolada sa jagodom i čilijem i liker Creme de Cassis sa vazdušastim puslicama, a mi nestrpljivo čekamo da ih sve isprobamo.

Tu je i poklon kutija za one smelije – bubble venus praline u obliku ženskih grudi sa ukusom proseka i jagoda. Specijalno izdanje donosi prepoznatljivo srce pod pseudonimom Your Lover’s Heart. Ali  i Lovers hot čokoladu koja je nastala u saradnji sa brendom Lovers. Svi proizvodi su dostupni na zvaničnom sajtu, a od 10.02. će biti i u lokalu na Dorćolu.

Foto: Instagram: @valentinaikaranfil

Učitati još
Zatvori