Valentina i karanfil ima novi meni koji će obeležiti zimsku sezonu u Beogradu
Valentina i karanfil ima novi meni koji će obeležiti zimsku sezonu u Beogradu

Valentina i karanfil ima novi meni koji će
obeležiti zimsku sezonu u Beogradu

Valentina i karanfil poslastičarnici i poslasticama smo već imali prilike detaljno da pišemo i to sa velikim užitkom! Isto je i ovog puta, a povod je slađi nego ikada. Naime, omiljena poslastičarnica mnogih, pred samu zimsku sezonu dočekala nas je sa novim informacijama. Potpuno novi meni, sa ukusima koje do sada nismo imali prilike da isprobamo!

Ukoliko želite da obradujete sebe ili nekoga posebnog, njihova jedinstvena poslastičarnica trebalo bi da bude vaša sledeća stanica. Kao i uvek do sada, možemo da garantujemo da vas neće ostaviti ravnodušnima. Novi meni očekuje vas u njihovom čoko baru na adresi Gospodar Jevremova 6. Pored te lokacije, njihove komadiće čokolade možete otkriti i u njihovim radnjama na adresi Palilulska pijaca, lokal 25 i Kraljice Natalije 11.

A sada, prelazmo na ono glavno – sve novine koje krije novi zmiski meni. Donosimo vam sve neophodne informacije kako biste ih prvom prilikom posetili spremni.

Novi zimski meni – Valentina i karanfil:

#1 Bean-to-bar čokoladni šot
#2 Kakao sa crvenim voćem i madagaskarskim biberom
#3 Čaj od crne ribizle sa bosiljkom
#4 Čaj od pasjeg trna sa ruzmarinom
#5 Pumpkin spice latte
#6 Praline latte
#7 Latte sa crvenim voćem i vanilom
#8 Vinter berry
#9 Glogg
#10 Lammer wine
#11 Hot toddy


Jedanaest novih stavki

Trenutno u poslastičarnici Valentina i karanfil možete pronaći najlepše koktele, čajeve i tople napitke od čokolade od kojih se neka služe samo kod njih. Kada ste poslednji put imali prilike da popijete čokoladni šot, ili pak kvalitetan kakao? Valentina i karanfil se definitivno potrudila da ove sezone unese praznični duh u grad! Sa menija nas posebno raduju i njihovi kokteli, ali i kafe sa čokoladom. Dodaci, ukusi, sastojci, sve miriše na toplu, ukusnu zimu! Sa svojih čak jedanaest novih stavki na meniju, sa sigurnošću postaju mesto na koje ćemo dolaziti prvenstveno dok sve ne isprobamo, a kasnije i po svoje favorite!

Ukoliko nas pitate, novine na meniju Valentina i karanfil poslastičarnice definitivno će obeležiti zimsku sezonu u Beogradu. Pored novih napitaka, u njihovim prostorijama očekuje vas i handmade čokolada, kolači i ostale poslastice. Uz sjajan i ušuškan enterijer sva vaša čula biće zadovoljena!

Učitati još
Zatvori