Nova Zara Home Editions kolekcija je epitom dolce vita estetike
Nova Zara Home Editions kolekcija je epitom dolce vita estetike

Nova Zara Home Editions kolekcija je
epitom dolce vita estetike

Zara Home Editions kolekcija zvanično je stigla. Letnje kolekcije uveliko su stigle kada je odeća u pitanju – a sad je vreme da se spotlight preusmeri na enterijere. (Spot)light shvatamo u pravom smislu te reči – sama inspiracija za Editions kolekciju je upravo svetlost, koja se u dolce vita mantri leti kreće polako, tiho. Svetlost se svuda slobodno presijava, ali ovde je svetlo pitomo, pronašlo je dom – poručuje Zara Home.

Mediteransko leto

Ukoliko poput nas maštate o tome da posetite italijansku seosku kuću u kojoj je snimana serija Normal People, znate koliko smo slabi na rustični, mediteranski vibe kojim ona odiše. Dok čekamo da otputujemo u Italiju, pronašli smo rešenje za to kako možemo da uživamo u ovoj estetici u sopstvenom domu. Reč je o Zara Home Editions kolekciji. Ona je, po svemu sudeći, presudila kakvo nas leto očekuje. Eklektična, a opet suptilna, ova kolekcija oduševila nas je raznovrsnošću u estetici sa kojom se postiže krajnji cilj – dom koji poziva na siestu i uživanje.

U martu smo primetili neočekivani trend kada su aksesoari u pitanju – torbe u obliku ribe primećene su na brojnim revijama svetskih dizajnera. Oblik (i dezen) ribe sada smo primetili i u novoj Zara Home kolekciji. Od korpe od ratana u obliku ribe, do keramičkih tanjira i činija sa motivima morskog sveta. Naš aperitivo hour upravo je dobio novi izgled.

Colors & shapes

Ukoliko ste tražili tepihe, prekrivače i peškire u rustičnom stilu – look no further. Mediterranean vibe meets Egyptian cotton sa neodoljivim dezenima i kvalitetom materijala. Oduševili su nas i detalji, koji kao da su ručno rađeni. Nema Zara Home kolekcije bez dobre obuće – tako smo pronašli i zanimljive kožne baletanke sa kontrastnim granama, idealne za predstojeće letnje dane.

Kažu da na svetu ne postoji ništa brže od svetlosti. Ali ovde se svetlost kreće polako, strpljivo ocrtava svaki oblik, istančavajući svaku boju.
Dobro uređen prostor je sve samo ne praznina. Tu su mirisna pletiva, činije s voćem, zanimljive senke.
Učitati još
Zatvori