Everyday good choices & kako smo unapredili našu dnevnu ishranu
Everyday good choices & kako smo unapredili našu dnevnu ishranu

Everyday good choices & kako smo
unapredili našu dnevnu ishranu

Savremeno doba i ubrzan način življenja utiču na svaki segment našeg života, a jedan od njih je i ishrana. U nedostatku vremena, često zanemarujemo značaj zdravog obroka, bazirajući našu svakodnevnu ishranu pretežno na suvoj hrani.  Neretko olako zapostavljamo naše odluke o konzumiranju raznovrsne i nutritivno bogate ishrane, a pribegavamo najbržoj (i mislimo najlakšoj) fast food & takeaway opciji. I pored brojnih privatnih i poslovnih aktivnosti, ovo ne mora biti nužno vaš dnevni gastro scenario. Vodeći se parolom healthy decisions are right decisions, pronašli smo sjajan način kako da svakodnevni meni obogatite ukusnim kremastim zalogajima. Proleće je pravo vreme za usvajanje novih navika, a neka jedna od njih bude zdravija ishrana. Krem supa dolazi kao idealno rešenje – lako se priprema, ukusna je i takođe može biti vaša takeaway opcija.

Make your meal fast

U užurbanom tempu života, važno je pronaći praktična i konstruktivna rešenja kojima ćemo obogatiti našu svakodnevnu ishranu. Pri tome, potrebno je zadovoljiti kriterijume jednostavne i brze pripreme, kvaliteta i sjajnog ukusa. Podravka krem supe u kesici donose upravo takvo iskustvo. Bilo da ih pripremate kao deo glavnog obroka, lagan međuobrok ili večeru, predstavljaju spoj brze pripreme i sjajnog ukusa. Sounds great? Možete ih poneti svuda sa sobom, pa tako mogu postati vaša dobra gastro navika bilo da ste na poslu, putovanju ili kod kuće.

Podravka krem supe
Podravka krem supe

Creamy & tasty

Pored brze pripreme koja je svakako jedan od značajnih benefita, drugi, but no less important, ogleda se u sjajnom i punom ukusu. Na ovaj način dobijamo a perfect match koji garantuje brzu pripremu, ali i ukusan obrok. Podravka upravo nudi široku paletu ukusa u segmentu krem supa. Od klasičnih ukusa poput paradajza, brokolija, vrganja, pileće supe, 9 vrsta povrća i pečuraka, pileće supe do neodoljivih Premium krem supa koje donose nezaboravno gastro iskustvo zahvaljujući pažljivo odabranim kombinacijama ukusa. Podravka krem supe su ukusni proizvodi sa visokokvalitetnim sastojcima, bez dodatih pojačivača ukusa, boja i aroma. Bogat izbor ukusa omogućava da u njihovom okrepljujućem zalogaju uživate nezavisno od toga da li ste pobornik vegetarijanske ishrane, da li vašu ishranu zasnivate i na konzumaciji mesa i da li postite. Krem supe od vrganja, brokolija, graška i bundeve odgovarajuće su za vegetarijance, dok krem supe od paradajza i 9 vrsta povrća mogu biti izbor onih koji poste.

Podravka krem supe
Podravka krem supe
Podravka krem supe

A plate filled with colors

Ready, set, go!

Na putu ka zdravijim izborima u ishrani, smernice nam daju i boje koje unose neodoljive ukuse u naše tanjire. Zelena nam poručuje da je pravo vreme da se upustimo u novo gastro iskustvo. Narandžasta da se pripremimo za sjajan obrok. Crvena da zastanemo i uživamo u njegovom neodoljivom ukusu. Tako, kada je reč o Premium krem supama isprobali smo ukuse graška, bundeve sa semenkama suncokreta i paradajza sa mocarelom. Hranljivu krem supu od graška oplemenjuje i drugo birano povrće, a ukus zaokružuje osvežavajuća menta. Bundeva sa semenkama suncokreta posebna je po nenadmašnoj kremastosti i ukusu fine zrele bundeve, upotpunjenom hrskavim semenkama suncokreta i biranim začinima. Paradajz sa mocarelom prirodno je neodoljiva kombinacija koja će oduševiti ljubitelje krem supa.

Podravka krem supe

How to: Savršeno kremasta supa za nekoliko minuta

Kada smo nagovestili da je jedna od odlika krem supa laka i brza priprema, we really think that. Tako, svega 5-7 minuta vas deli od ukusnog obroka. Zbog svega navedenog, Podravka krem supe su odličan izbor u gotovo svakoj prilici. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji od brojnih obaveza ne može da odvoji previše vremena za pripremu ukusnog obroka, zahvaljujući ovim krem supama znajte da there is no excuse not to eat a plate of delicious cream soup. Porodičan ručak, dolazak gostiju, obrok na poslu, odlazak na putovanje… Potrebno je samo da sadržaj kesice sipate u 750 ml mlake vode, mešate dok supa ne provri, a potom kuvate na laganoj vatri oko pet minuta uz neprestano mešanje. Savršen način da u vaš dnevni meni unesete boje i neodoljive kremaste zalogaje!

Podravka krem supe
Podravka krem supe
Podravka krem supe
Podravka krem supe
Učitati još
Zatvori