Fresh Off the Runway: Torbe u obliku ribe su novi neočekivani trend
Fresh Off the Runway: Torbe u obliku ribe su novi neočekivani trend

Fresh Off the Runway: Torbe u obliku ribe
su novi neočekivani trend

Februar i mart su naši omiljeni fashion meseci. U poslednje vreme, mnogo je modnih vesti – i iznenađenja. Nedelje mode nizale su se jedna za drugom. Od Pariza, Kopenhagena, sve do Njujorka i Milana, ispratili smo brojne revije i otkrili nove trendove. Jedan od njih su i torbe u obliku riba (i inspirisane istima), koje su predstavile, između ostalih, modne kuće Bottega Veneta, Staud i Loewe.

Fresh off the Runway

Modna kuća Bottega Veneta je na Nedelji mode u Milanu predstavila nekoliko torbi inspirisanih morskim svetom. Kolekcija Fall/Winter 24 predstavila je nov, nesvakidašnji model torbi. Bottega Veneta verna je dizajnu isprepletene kože. Jodie torbe popularne su otkad su se na pistama pojavile devedesetih godina. Zanimljivo, ime nose po čuvenoj glumici Jodie Foster koja je njihov veliki fan. Nakon mnogo godina vernosti brendu (i torbi), Bottega Veneta je torbu nazvala po njoj.

U novoj kolekciji, Bottega je predstavila nove varijacije sada već klasičnog Jodie modela od isprepletene kože. Nama su za oko zapale dve. Jedna je Jodie model, ali sa sardinom kao drškom. Druga torba je u potpunosti u obliku ribe, u narandžasto-crveno-crnim nijansama. Ukoliko se odvažite za ovakav model, dobre vesti su te da Bottega Veneta nudi doživotnu garanciju za svoje torbe.

Bottega Veneta FW24
Bottega Veneta Fall/Winter 24 (Foto: Launchmetrics/ Spotlight)

Bigger is better

Sa druge strane, Staud je rekao – bigger is better. Trend oversized torbi je, ako se Staud pita, tu da ostane. U kolekciji Spring/Summer 24, modna kuća Staud predstavila je fish model torbe koji odiše letnjom atmosferom. Plavo-bele kockice podsetile su nas na autentičnu arhitekturu Portugala i njegovih ručno oslikanih pločica, a kožni detalji u braon boji odlično su se uklopili uz morski vibe.

Staud spring summer 24
Staud spring summer 24
staud fish torba
staud fish torba
staud fish torba
staud fish torba

Loewe says: glitter

Modna kuća Loewe takođe je u svoj modni katalog uvrstila ovaj trend. U njihovom izdanju, fish torbice su šljokičave i zabavne. Izdvojili smo dva modela ovih torbi, napravljenih u formi bucket bags. Ove preslatke torbe, u nijansama zlatne i plave, nov su aksesoar na našoj wish listi.

loewe fish torba
loewe fish torba
loewe fish torba
loewe fish torba

Foto: Launchmetrics/ Spotlight / Instagram (@bottegaveneta_blazy)

Učitati još
Zatvori