Journal finds: Hypebeast(ujte) dom uz pomoć ovih enterijerskih komada
Journal finds: Hypebeast(ujte) dom uz pomoć ovih enterijerskih komada

Journal finds: Hypebeast(ujte) dom uz
pomoć ovih enterijerskih komada

Sreda je. Premda danas posebna / iz svima nam dobro poznatog razloga /, ni ovog puta nećemo izostaviti nedeljnu dozu hypebeast adrenalina na koji smo se nekako lančano navukli. Znamo da vam je apetit porastao, stoga naš današnji meni servira kombinaciju y2k kulture sa enterijerom.

Rumor has it: Hypebeast je nakon mode, lepote i dizajna pokucao na vrata enterijera, a ovo su komadi kojima hypebeastujemo naše domove.

Hypebeast u [ našim ] enterijerima.

Kako / i kada / je hypebeast pokucao na vrata enterijera? U našem slučaju odgovor je jednostavan. Glavni krivac je i ovog puta KAWS. Bila je dovoljna jedna poseta Moco Muzeja u Barseloni i susreta sa njegovom Man’s Best Friend Chair, da ovaj masterpiece iz 2018. lansiramo direktno na prvo mesto ultimativne interior design wishliste, a y2k estetiku uselimo u naše domovePrvi komercijalni komad koji nas je zaljubio je definitivno Yoshida Kaban Storage Cabinet, koji za sad ostaje u domenu maštanja i enterijerske liste želja, a inspirisani njime odlučili smo da pronađemo komade koji, iako relativno on budget strani, vajb-uju ili u ovom slučaju beast-uju i miksuju estetiku sneaker kulture, contemporary art tematike i atipične vizualizacije.

ps. Rumor has it: Ove godine rođendan nam pada baš u sredu. Čime nas možete iznenaditi i ujedno koji enterijerski komadi su prošli rigorozni Journalov hypebeast radar, pogledajte u nastavku.

/ yoshida kabanSTORAGE CABINET /

/ Journal finds: Hypebeast enterijerski komadi /

/ Off-White - Arrows Small Cushion /
/ Anti Social - Social Club No Shoes Inside Rug /
/ Supreme - Inflatable Chair /
/ Supreme - Spaghetti Skateboard Deck Set /
/ KAWS - Rizzoli Hardcover Book /
/ Cactus Plant - Flea Market Cactus Buddy Rug /

Foto: Instagram

stockx.com   yoshidakaban.com

Učitati još
Zatvori