Izdvajamo dekoraciju za kupatilo koja će osvežiti vaš prostor
Izdvajamo dekoraciju za kupatilo koja će osvežiti vaš prostor

Izdvajamo dekoraciju za kupatilo koja
će osvežiti vaš prostor

Kupatilo je možda jedna od najzahtevnijih prostorija ja dekorisanje, razlog je jednostavan, iako deluje kao prostorija kojoj je potrebno najmanje elemenata (što jeste tačno) baš ono što kupimo mora biti upečatljivo i kvalitetno kako bi kupatilo zaista delovalo kao da je uređeno sa stilom.

Ukoliko ste u potrazi za elementima za uređenje ili preuređenje kupatila, donosimo vam komade koji po nama najbolje mogu da podignu izgled kupatila, a ujedno se lako kombinuju.

Set za pranje ruku

Kako set za pranje ruku ne bi zauzimao puno prostora izabrali smo male, kompaktne ali i fino dizajnirane komade.

zara home

Peškiri

Jedna od bitnijih stavki u kupatilu jesu peškiri, a kako bi oni uvek bili reprezentativan komad u našem kupatilu, možda je vreme da obnovimo našu kolekciju nežnim ali veselim bojama.

ZARA HOME

Ogledalo

Ukoliko želite potpuno da promenite vizuelni indetitet vašeg kupatila, najjefikasniji način da to učinite jeste tako što ćete ga oplemeniti novim ogledalom. Naše omiljene komade donosimo u nastavku.

Kako nam stiže proleće predlažemo vam da svoje kupatilo pre uredite u boho elementima, a uvek možete dodati i adekvatnu biljku po svom ukusu, mi vam za kupatilo savetujemo kombinaciju tetarijuma i kaktusa.

Takođe, preporučujemo vam još da se dobro inspirišete, a mi smo se potrudili i da vam u tekstu ostavimo i neke od predloga koji vam mogu pomoći u tome.

Foto: IKEA; Zara Home; JYSK; Stotex; Vitapur; Diplon; GEA; Instagram: morphed_studio; haus_im_tannzapfenland; kendalldesignbuild.

Učitati još
Zatvori