Fashion dodaci u IT bojama ove sezone koji savršeno upotpunjuju svakodnevne kombinacije
Fashion dodaci u IT bojama ove sezone koji savršeno upotpunjuju svakodnevne kombinacije

Fashion dodaci u IT bojama ove sezone koji savršeno upotpunjuju svakodnevne kombinacije

Kako je moda postala oblik sociološkog fenomena koji se lukavo implementirao u gotovo sve oblasti – od umetnosti i arhitekture do ekonomije i filozofije, uređaji koje smo nosili sa sobom isključivo zbog njihove praktične namene, postali su svojevrsni fashion dodaci koji mogu biti zadovoljavajuća alternativa dosadašnjim aksesoarima.

Moda odavno više nije puko praćenje trendova već stil života, međutim svake sezone uvodi neka nova pravila igre po kojima igramo. Ovog proleća aktuelne su crvena, metalik, tirkizna i grafitna siva, prema tome osim što nastojimo da upravo komadima u tim bojama upotpunimo već formiran vizuelni identitet, neophodno je i da modni dodaci isprate odabran autfit. Njihovim jedinstvenim dizajnom nastojimo da načinimo nešto drugačiji korak i osveživmo svakodnevne odevne kombinacije. Oni su sada stilska podrška na koju bezuslovno računamo.

Shodno prethodnim tvrdnjama, donosimo vam četiri kombinacije u četiri trendovske boje koje mogu da posluže kao inspiracija i doprinesu dodatnom osećaju sigurnosti i samopouzdanja, dok novi fashion dodaci uživaju privilegiju ključnog elementa kombinovanja.

Slate

Slate boja je nijansa grafitne sive koja trenutno dominira na istaknutim Nedeljama mode pogotovo kada govorimo o formal wear komadima. I zato je naša prva kombinacija upravo ovesized sako i tailored fit kratke pantalone koju upotpunjujemo crnim lakovanim čizmama do kolena. Čizme su uvek dobra ideja.

Silver

Komadi u silver, odnosno metalik boji, okupirali su prolećne kolekcije high-street brendova. Mi smo izdvojili metalik maxi suknju i high-knee čizme iste teksture i nijanse, a sve to ublažili običnim belim crop top-om. Savršeno za sve prilike.

Turquoise

Tirkizna boja je između zelene i plave, a u zavisnosti od razmera neretko asocira upravo na boju teksasa. Lucky us, jer ove sezone apsolutnu titulu drži double denim trend. Da li znate da se sada nosi čak i dupli rasparani denim on denim?

Scarlet

Scarlet boja je jarkocrvena nijansa koja naglašava ženstvenost. Zato je odabir crvene asimetrične haljine koja sasvim dovoljno ističe obline i crvenih čizama preko kolena, logičan sled događaja. Takođe, podsećamo da je za boju godine proglašena Viva Magenta nijansa koja dolazi iz porodice crvenih tonova.

Dodaci koje svakodnevno nosimo sa sobom, poput IQOS uređaja, po novim pravilima igre poželjno je da koordiniraju našim izabranim kombinacijama. Kako stare navike menjamo novim, tako smo i IQOS uređaje zamenili novim ORIGINALS DUO bojama – Slate, Silver, Turquoise i Scarlet koje su ujedno i IT boje ove sezone.

*Ovaj proizvod nije bez rizika. Samo za punoletne.

TEKST I FOTO: PROMO

Učitati još
Zatvori