Dekorišite svoje kupatilo boho elementima
Dekorišite svoje kupatilo boho elementima

Dekorišite svoje kupatilo boho elementima

Dosta smo pisali na temu minimalnog i skandinavskog načina uređenja doma, dnevnim i spavaćim sobama. Odlučili smo zbog toga da okrenemo leđa na kratko ovim pojmovima i pišemo na temu boho uređenja – kupatila.

Donosimo vam malo inspiracije, malo predloga iz radnji i mnogo lepog boho vajba.

@kejti.ts

Biljke:

Svako boho kupatilo poseduje mnogo različitih vrsta biljaka, od puzavica pa sve do kaktusa. Ako želite da vaše kupatilo dobije ovu notu, bitno je da ga u skladu sa mogućnostima ukrasite raznoraznim biljkama i na taj način postignete efekat svežine i živosti.

Postoje ljudi kojima je dekorisanje kupatila biljkama banalno, međutim, ako niste jedni od njih boho je možda vaš novi omiljeni način uređenja.

Nama se lično dopada i rešenje sa svežim ili suvim cvećem koje zaista može doprineti potpunom boho fazonu.

@wanaka_boho_abode
@palim_tintin
@kejti.ts
Pronašli smo zanimljivo rešenje za biljke u IKEA radnjama:
@IKEA
@IKEA
@IKEA
@IKEA

Itison:

Itison je uvek efektno a pristupačno rešenje ako trenutno planirate da svom kupatilu podarite novi imidž. Ako želite da vaše kupatilo odmah dobije taj boho vajb savetujemo vam da pri odabiru itisona birate što zanimljivije boje i teksture.

Spremili smo par primera kako bi to trebalo da izgleda i šta slično tome možete da pronađete kod nas u radnjama.

@beigelove.r
@villeroybochbathusa

Zara Home i H&M Home imaju lepa rešenja za ove potrebe:

@ZaraHome
@H&MHome
@ZaraHome
@ZaraHome

Dekorativni elementi:

Još jedna stvar koja je zaista pristupačna a može potpuno da promeni izgled vašeg kupatila definitivno je dekoracija, njoj ćemo posvetiti malo više prostora i napraviti za vas jednu malu listu koju biste mogli da sledite pri narednoj kupovini.

U zavisnosti od svojih potreba možete se voditi ovom listom ili je preuređivati po vašim potrebama; svakako savetujemo vam da napravite jednu kako biste se lakše orijentisali na to šta vam je zaista potrebno.

Lista:

  • Sveće
  • Kutijice za odlaganje
  • Peškiri
  • Korpa za odlaganje veša
  • Ogledalo
  • Razni dodaci za kupatilo

Kako ne bismo pravili posebnu rubriku u kojoj izdvajamo svaku od ovih stvari posebno, držaćemo se radnji koje smo do sada spomenuli u tekstu; IKEA, H&M Home i Zara Home trenutno imaju zaista najupečatljiviju dekorativnu ponudu.

Istina, malo je teže u našim radnjama pronaći zaista prave boho elemente koji potpuno odišu talasom koji ovaj stil nosi sa sobom, tako da vam savetujemo i posetu buvljaka u potrazi za elementima koji vam se posebno dopadaju.

@palim_tintin

IKEA:

@IKEA
@IKEA
@IKEA

H&M Home:

H&MHome
H&MHome
@H&MHome
@H&MHome
@H&MHome

Zara Home:

@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome
@ZaraHome

Za inspiraciju možete da koristite instagram hashtags  #bohobathroom; i na taj način pronađete najsličnija rešenja na mestima na kojima volite da kupujete. Nadamo se da smo vam bar malo olakšali izbor i dali neke smernice u kom pravcu možete da razmišljate ako ste za boho uređenje kupatila.

Foto: zarahome.com; ikea.com;hm.com

Učitati još
Zatvori