Kako (i kada) su se zaljubili enterijer i roze boja
Kako (i kada) su se zaljubili enterijer i roze boja

Kako (i kada) su se zaljubili
enterijer i roze boja

Da je zeleno, volimo te zeleno naša mantra u beauty sferi, kao i segmentu mode, svima je već dobro poznato. Tu se pre svega referiramo na značenje zelene boje kao sinonima za ekološku osvešćenost, koja nam sugeriše da pored postavljanja trendova brendovi i prozivodi iz ove dve kategorije treba da se vode 3R/7R parolom. S tim u vezi, u Journal-ovom rečniku zelena boja rezervisana je za fashion&beauty svet.

Logičnim sledom postavljamo pitanje koje boje bojimo enterijer svet?  Odgovor i ovog puta dajemo u nizu vizuelno digitalnih slika koje vas u ovu interior design priču uvode sa / kako drugačije nego / ružičastim naočarima.

Dodajte [enterijer] svetu malo [roze] boje!

Ograničavati se na jednu boju u segmentu enterijera bilo bi suludo, ali ako već moramo da biramo svog favorita, Journal-ova presuda za godinu 2023 ide u korist / ni manje ni više / roze boje. Pink, roze, ciklama, pastelno ružičasta, drečavo pink, boja maline. Može, može i može! Roze boja / i varijacije na temu / ušunjala se u svet enterijer neprimetno, baš kako to uglavnom biva, neočekivano i spontano načinivši mini dizajn invaziju.

Et Voilà! Ni trepnuli nismo, a već je Ligne Roset svoju najpopularniju Togo Sofu obojio u omiljenu Barbie boju. Zato, različite varijacije rozi[kasti]h lala i cherry blossom granakoje su nam se doskoro smešile kao provereno estetsko-dekorativno proletnje rešenje, step aside. Ovog proleća za naš dom biramo statement ružičaste komade koji donose taj vibrante Parii chique vajb i na Dorćol, Vračar, Novi Beograd….

Tačno vreme i mesto kad je svet enterijera šarmirala roze boja, ne znamo. Ali ono što znamo jeste da su vodeći interior design brendovi, znalci i influenseri odavno prihvatili ovu romansu, štaviše doprineli su njenom razvoju uselivši izabrane ružičaste komade u svoje domove. Ili u slučaju Nime Benati koja je odabrala upravo roze paletu za vodeću i dominantu prilikom stvaranja celokupno novog vizuelnog identiteta enterijera svog stana.

Koji interior design loves pink trendovi su se našli u našem užem izboru, kao i koje komade smo odabrali za vas koji ovu enterijer aferu želite da uselite u svoj dom u manje ekstravagantnom i za nijansu delikatnijem izdanju, pogledajte u nastavku.

/ GIR - Kink vaza brenda MUUTO /
/ GIR - Oslo Sofa- Dvosed brenda MUUTO /
/ PURE MARKET - Naomi knjiga TASCHEN /
/ ZARA HOME - Jastučnice /
/ ZARA HOME - Drškice za fioku /
/ ZARA HOME - Ćebe od žanile /
/ IKEA - Krevetac /
/ H&M - Jastučnica od pamučnog somota /
/ H&M - Keramički svećnjak /
Učitati još
Zatvori