Trouble in paradise: Dva raskida o kojima se priča ovih dana
Trouble in paradise: Dva raskida o kojima se priča ovih dana

Trouble in paradise: Dva raskida o
kojima se priča ovih dana

Ne znamo jesu li planete zauzele određene pozicije ili je nešto drugo posredi, ali izgleda da ovi dani nisu posebno srećni za one u ljubavi. Camila Cabello i Shawn Mendes raskinuli su po drugi put. Taylor Swift i Matt Healy shvatili su da nemaju vremena jedno za drugo.

Više sreće… treći put?

Svega šest nedelja nakon što su ponovo viđeni zajedno, Shawn Mendes i Camila Cabello ipak su shvatili da za njih nema zajedničke budućnosti – barem do nekog sledećeg pokušaja. Par je uslikan na festivalu Coachella, nakon čega su još nekoliko puta bili viđeni zajedno u javnosti. Ipak, kako to obično biva sa  podgrevanim romansama, njihov je rok trajanja znatno kraći.

Taylor & Matt?

Ako su uopšte i bili u ljubavnoj vezi, Taylor Swift i Matty Healy, frontmen grupe The 1975 (koja ipak ne dolazi na kragujevački Arselan fest ovog juna) – više nisu. Vest stiže na oduševljenje svih pasioniranih obožavalaca pevačice, koji su na spekulacije o mogućoj romansi odgovarali pismima molbe da istu okonča. Matty Healy ponosno nosi reputaciju problematične rok zvezde, te su fanovi oštro kritikovali izbor koji je Taylor napravila. No, sada mogu da odahnu. Iako su Matty i Taylor nebrojano puta viđeni zajedno u proteklih mesec dana, izgleda da su ipak ostali samo prijatelji. No, verovatno ćemo morati da sačekamo novi album pevačice da to i potvrdimo.

Od raskida sa dugogodišnjim partnerom, glumcem Joeom Alwynom, ljubavni život Taylor Swift neprestano privlači pažnju medija. Tako se u moru ljudi sa kojima je pevačica dovođena u vezu našao i španski vozač Formule 1, Fernandno Alonso.

Foto: Profimedia / Instagram (@shawnmendes / @taylorswift)

Učitati još
Zatvori