Lavender haze is no more: Raskinuli Taylor Swift i Joe Alwyn 
Lavender haze is no more: Raskinuli Taylor Swift i Joe Alwyn 

Lavender haze is no more: Raskinuli
Taylor Swift i Joe Alwyn 

Nakon niza pretpostavki i novih romansi koje su sve samo ne očekivane – od Avril i Tygae koji su se pojavili na Nedelji mode u Parizu u koordinirajućim autfitima i bez ustručavanja se poljubili pred brojnim fotografima, preko Kendall Jenner i Bad Bunny-ja koji su odlazili na večere sa grupom prijatelja kako javnost ništa ne bi posumnjala, da bi na kraju isplivale fotografije sa jahanja kako bi javnost u sve posumnjala, pa sve do glasina o the one that shall not be named romansi koja je uzdrmala čitavu internet zajednicu; dočekala nas je još jedna out of the blue vest, ovoga puta o završetku veze. Naime, kako pojedini mediji navode Taylor Swift i Joe Alwyn raskinuli su dugogodišnju vezu.

Mi čekamo demant, kao i za gorepomenuta rumor has it nagađanja.

Lavender haze is no more

Iako je Taylor Swift pre samo nekoliko meseci govorila da je njena veza sa britanskim glumcem „super strong“, nakon šest godina par je ipak odlučio da se raziđe. Navodno. Takođe, mediji prenose da su se Taylor Swift i Joe Alwyn rastali prijateljski i bez drame.

Podsećamo, Swift je trenutno na muzičkoj turneji The Eras, a argument koji (nažalost) ide u prilog spekulacijama o njihovom raskidu jeste činjenica da Alwyn nije viđen ni na jednom koncertu.

The 1950s shit they want from me, I just wanna stay in that lavender haze

Lavender Haze je uvodna traka sa poslednjeg albuma Taylor Swift pod nazivom Midnights. Pesma je inspirisana upravo njihovom romansom i govori o načinu na koji se trude da „utišaju spoljašnju buku“. Fraza „lavender haze“ korišćena je u pedesetim godinama i označava zaljubljenost.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori