Shawn Mendes i Camila Cabello zajedno na Coachella festivalu
Shawn Mendes i Camila Cabello zajedno na Coachella festivalu

Shawn Mendes i Camila Cabello zajedno
na Coachella festivalu

Našim nagadjanjima konačno je došao kraj. Dok su se holivudski tabloidi bavili spekulacijama sa kim je Shawn Mendes u vezi, on je prvobitno mudro ćutao. Od povezivanja sa svojom kiropraktičarkom koja je 25 godina starija od njega, pa do nagađanja o vezi sa Sabrinom Carpenter (koja je zapravo demantovao, a sada znamo i zašto), svašta se pisalo u poslednjih par meseci.

Međutim, izgleda da je palo pomirenje sa Camilom Cabello.

Naime, ovo nisu nagađanja – za ovo imamo konkretne dokaze. Par je usnimljen na prvoj večeri popularnog festivala Coachella, kako razmenjuje nežnosti na jednom od nastupa. Neko je uspeo da snimi i poljubac, što bi impliciralo da je par definitivno obnovio romansu, kao i da je rešeno da se ona obelodani upravo na najpoznatijem svetskom festivalu.

Coachella
Shawn Mendes
Coachella
Camila Cabello

Shawn je, nakon prvog raskida sa pevačicom, prolazio kroz veliki niz psihičkih problema zbog kojih je čak otkazao i svoju svetsku turneju. Otvoreno je pričao o svojoj anksioznosti, koja se pogoršala upravo nakon raskida.

Pevač je u više navrata govorio kako je upravo Camila njegov oslonac, kao i da je ona njegov odabrani speed dial poziv kad god mu je potrebna pomoć ili savet.

Da li je ovo samo Coachella reunion, ili se par viđa već neko vreme a sada su samo to otkrili široj javnosti – ne znamo. Ono što znamo jeste da su oni definitivno match, da imaju dobar uticaj jedno na drugo, kao i da želimo sequel njihovog hita Señorita. Možda i nastupe zajedno sledeće godine upravo na ovom festivalu.

Coachella
Shawn Mendes & Camila Cabello

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori