U korak sa Enom Jović
U korak sa Enom Jović

U korak sa Enom Jović

Simbol lokalne beauty scene, ultimativna make-up savetnica i neprikosnovena vibe setter-ka čija se životna i poslovna filozofija neretko podudaraju, a nameću tezu o vrednom i marljivom radu koji je dovodi do uspeha i zaluženog uživanja – Ena Jović zagovara vrednosti koje slave autentičnost i življenje po sopstvenim pravilima.

Uzor je pre svega svojoj deci, a potom i svima onima koji imaju viziju i jasno definisane ciljeve. Koliko je zapravo teško ići u korak sa Enom Jović i kako izgleda jedan dan profesionalne šminkerke i urbane mame, kao i koji je njen „savršen recept“ za postizanje balansa između privatnih i poslovnih obaveza donosimo u Journal intervjuu.

Journal 01: Kako izgleda jedan tvoj dan?

Moji dani izuzetno retko liče jedni na druge. Jedina stvar/reč  koja bi mogla da ih poveže jeste haotičnost. Dakle ne postoji nikakav red i ne zna se unapred kako će moj dan izgledati. Trenutno se nalazim na dve lokacije – na jednoj se bavim make up-om, na drugoj kozmetikom lica, a veoma često zbog prirode posla i angažmana na različitim projektima, radim i u studijima koji su lokacijski svuda po gradu. Često volim da se našalim da ne mogu da uvedem red i raspored. To znaju i moj trener Bojana kojoj danas za sutra potvrđujem termin, kao i asistentkinja Milica koja je svaki dan uz mene. Iskreno se nadam da ću uvesti više reda u svoju svakodnevicu.

ena jović
ena jović

Journal 02: Koji je tvoj „savršen recept“ za postizanje balansa između profesionalnih i privatnih obaveza?

Odgovarajući na prvo pitanje sam već priznala da ne postižem balans i da je balans nešto čemu težim, a nekako mi uvek izmiče. Jazz-iram između privatnih i profesionalnih obaveza i uvek imam osećaj da jedna strana trpi. Za sad sam zadovoljna kada mogu unapred da odlučim koja će strana trpeti više, te da se njoj posvetim.

Journal 03: Imati zavidnu karijeru i istovremeno učestvovati u svim porodičnim aktivnostima može biti izazov – šta te pokreće u danima kada je teško postići „sve“?

Retko ili gotovo uopšte nemam te dane, jer sebi oprostim i kažem da ne moram i ne mogu da uradim sve. Volela bih da me deca ne budu željna kad porastu, a poslom sam zadovoljna i ne moram biti najuspešnija. Važno mi je da ono što uradim (kako u privatnom, tako i u poslovnom smislu) bude kvalitativno uspešno, a ne i kvantitativno.

Journal 04: Koliko je za tebe važno birati udobnu i praktičnu obuću koja može da isprati svaki korak i zbog čega? Bilo da govorimo o višesatnim snimanjima ili pak odlasku u park sa decom.

Izuzetno mi je važno da obuća bude udobna kako bih pregurala dan. Veoma često izađem iz kuće u osam ujutru i vratim se u jedanaest uveče. I to u jednom autfitu koji bi trebalo da bude adekvatan za sve. Kako od stopala sve kreće, zaista mi je važno da imam udobnu obuću i to su najčešće patike.

Journal 05: U kojim situacijama bi rekla da ti je ona zapravo najneophodnija?

Svaki dan.

ena jović
ena jović
Skechers

Journal 06: Posao kojim se baviš, takođe, iziskuje potrebu za estetski privlačnim komadima odeće i obuće – kako postižeš kompromis između lepog i praktičnog?

Imam sreće što najčešće radim u modi. U modi je, rekla bih, sve dozvoljeno ukoliko znaš to da izneseš. Mozeš da nosiš nespojive kombinacije i da ljudi kažu da si se lepo i sa stilom obukao. Meni najčesce daju komplimente kad nabacam sve bez nekog reda i ideje, a sa ciljem da mi bude udobno. Volim da kombinujem sportsko i elegantno.

Journal 07: Koje modele patika najčešće biraš za sebe? A koje za decu?

Volim da nosimo iste modele ukoliko su dostupni za odrasle i decu. Mislila sam da neću biti ta mama – ali da, volim da nosimo iste stvari!

Journal 08: Na koji način se Skechers uklapa u tvoju i svakodnevicu tvoje porodice i u kojoj meri vam njihova obuća pruža oslonac?

Otkako smo uplovili u porodicu Skechers i dobili prvi par patika, spajanje je bilo momentalno. Udobnost i podrška tokom dana, kako meni, tako i deci, bila je apsolutna od prvog dana.

Američka kompanija Skechers svojim inovativnim dizajnima i udobnosti njihove obuće pruža podrška su kroz dnevne aktivnosti korisnicima u čak 170 zemalja širom sveta. U njihovoj ponudi mogu se pronaći modeli patika kako za odrasle, tako i decu. Vanvremenskog izgleda i visokog kvaliteta, Skechers obuća postala je naš neizostavan saputnik.

Skechers modele patika možete pronaći u Skechers radnjama u Beogradu – u TC Delta City i TC Ada Mall; u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers radnji na adresi Trg Slobode 2; u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji. Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete naći njihove modele posetite veb-sajt.

Klijent: Skechers
Agencija: Smart Agency Serbia
Kreativna ideja: Skechers

Kreativna direkcija: Jelena Zvekic Petrović
Model i MUA: Ena Jović
Fotografije: Rale Radović
Video: Đorđe Stojiljković
Stilistkinja: Irena Sixandspark
Produkcija: Inspire Shoots
Video produkcija: Rollercoaster
Asistent fotografa: Nemanja Grujić
Hair: Jelena/Aleksandar Gligorijevski
Lokacija: Zoom Art Cafe, Belgrade

Slip Ins Skechers
Učitati još
Zatvori