Kim Kardashian predstavila roze bob i ne, ne mislimo da je bilo namerno
Kim Kardashian predstavila roze bob i ne, ne mislimo da je bilo namerno

Kim Kardashian predstavila roze bob i ne,
ne mislimo da je bilo namerno

Jedno ime ne silazi sa naših jezika proteklih nekoliko dana, a nećemo nikoga iznenaditi činjenicom da to ime glasi upravo Kim Kardashian. Kako zbog potencijalnog dolaska SKIMS radnje u Beograd ili zbog nedavnog prekida romantičnog odnosa sa NFL igračem Odell Beckham Jr., Kim Kardashian je sa razlogom naš večiti hot topic. Međutim, jedan najskoriji momenat ove rijaliti zvezde prouzrokovao je popriličnu pometnju na društveni mrežama, specifično unutar online beauty zajednice. Tek nekoliko dana nakon što se zvezda pridružila blondie ekipi, predstavila je svoju najskoriju beauty transformaciju – roze bob. Međutim, zašto se Kim odlučila baš na ovaj poduhvat samo nekoliko dana nakon što je otišla u icy plavu, kao i da li smatramo da je ovaj beauty korak bio nameran, spremni smo da analiziramo.

Blonde gone wrong?

Iako smo u prošlosti imali priliku da vidim Kim Kardashian u raznim izdanjima roze kose, ne mislimo da je ovaj roze bob rezultat njenog ulaska u svojevrsnu King Kylie eru. Štaviše, paparazzo fotografije koje su isplivale neposredno nakon što je zvezda otišla u plavo, navele su javnost da spekulišu da je bob najverovatnije bio rezultat oštećene kose, potencijalno čak i hemijskog „šišanja“. Fotografije prikazuju skupljenu kosu Kim Kardashian, a frizeri na društvenoj mreži TikTok izrazili su mišljenja da izuzetno podseća na oštećenu, gotovo „gumenu“ kosu koja je najčešće prouzrokovana njenom preteranom blajhanju.

Lesson learned 

Sumnje da je roze bob samo distrakcija nesupelog blajhanja i pokušaj da se sačuva ono što se da sačuvati, potvrđuju i najskorije fotografije Kim Kardashian sa plavom perikom. Kako nam se čini, ova situacija je najverovatnije klasičan primer preteranog farbanja i blajhanja kose, pa i dokaz da i sa pristupom najboljim frizerima i proizvodima na svetu, greške ovog tipa nije moguće izbeći ukoliko ne slušamo profesionalce. Stoga, sluštajte vašeg frizera ako vam savetuje da ne prelazite iz tamne braon u svetlo plavu, i ekstremne beauty odluke donesite tek nakon što ih dobro promislite.

Foto: Instagram (@kimkardashian, @chrisappleton1), Profimedia

Učitati još
Zatvori