Pronašli smo drogerijsku verziju čuvenog Dior ulja za usne
Pronašli smo drogerijsku verziju čuvenog Dior ulja za usne

Pronašli smo drogerijsku verziju
čuvenog Dior ulja za usne

Dupes – skraćenica za duplikat, u slengu neretko označava jeftiniju, drogerijsku verziju luksuzne kozmetike. Trend pronalaženja svojevrsne imitacije skupocenih beauty i make-up proizvoda ne jenjava na društvenim mrežama, a Tik Tok nam je servirao (bekonačan) niz zamenskih produkta koji jednako dobro rade posao. Do sada smo govorili o omiljenim parfemima čije smo mirisne note pronašli u Zarinim asortimanima, kao i o zameni za popularno Charlotte Tilbury tečno rumenilo. Ovoga puta donosimo čak dva proivoda koja mogu da posluže kao odlično back up rešenje za omiljeno ulje za usne Belle Hadid – vreme je za Dior dupes.

NYX vs essence

Sećate se kadra u kojem Bella Hadid plače, a zatim briše suze i brže-bolje popravlja Dior lip oil na usnama? Iconic. Ali, reklo bi se, i prilično relatable.

Upravo za to ulje za usne koje Bella nanosi na fotografijama – Dior Lip Glow Oil, pronašli smo čak dva zamenska proizvoda. Jedna verzija je NYX Fat Oil Lip Drip, a druga essence Extreme Shine Volume sjaj za usne. U našem slučaju u pitanju je Lip Glow Oil u nijansi Rasberry, a Dior dupes smo pronašli su nijansama NYX Fat Oil lip drip 03 Supermodel i essence Extreme Shine 02.

@ohyouglow.ro

@Dior lip glow oil 007 Raspberry dupe @essence cosmetics 02 Summer Punch lip gloss #diorlipglowoil #diorlipglowdupe #dioressence

♬ THIS AND THIS DUPES - Sean Anthony

Foto: Twitter, Dior

Video: Tik Tok

Učitati još
Zatvori