Zaboravite na Rhode, ovo je najinovativniji proizvod za usne na tržištu
Zaboravite na Rhode, ovo je najinovativniji proizvod za usne na tržištu

Zaboravite na Rhode, ovo je najinovativniji
proizvod za usne na tržištu

Proizvodi za usne trenutno su jedni od najpopularnijih u beauty svetu. Svi žele sočne i negovane usne koje izgledaju sjajno i hidrirano. Sve je krenulo s uljima za usne, a onda su se pojavili i tretmani za usne poput brenda Rhode. Sada je, međutim, na tržište stiglo nešto zaista inovativno – Chanel Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres.

U pitanju je proizvod za negu usana nove generacije. On sadrži hiljade mikro kapljica ekstrakta kamelije koje donose duboku hidrataciju sa svakim nanošenjem.

U samom srcu HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres formule je inovativna microfluid tehnologija koja pomaže očuvanju snage delovanja bele kamelije tako što je unosi u hiljade mikro kapljica. Kada serum nanesete na usne, te mikro kapljice se tope i stapaju s kožom.

Mikro kapljice bele kamelije OFA* kombinovane su s hijaluronskom kiselinom koja usnama daje punoću i zadržava vlagu. Usne su nakon nanošenja zaštićene, negovane, a koža je smirena. Ovaj serum idealna je podloga za ruž, ali možete da nanesete i samo njega.

  • usne izgledaju 49% punije**
  • izgledaju 70% zaglađenije**
  • prirodna boja usana je 62% vibrantnija**
*OFA (Oleofractioned active ingredient) – Patentirani aktivni sastojak
**Klinička procena na 34 žene koje su mesec dana koristile proizvod
serum sa usne i oči
CHANEL
serum sa usne i oči
CHANEL

Jedan serum, četiri načina korišćenja

Ovaj serum za usne može se koristiti na četiri načina. Može biti svakodnevna hidratacija usana. Kada ga nanesete u tankom sloju on instantno hidrira, a usne izgledaju punije. Drugi način korišćenja jeste da bude dubinska njega. Za intenzivnu hidrataciju treba da ga nanesete uveče i preko njega stavite balzam, idealno Chanel HYDRA BEAUTY NUTRITION Baume Nourrissant Lèvres, ali može biti i vaš uobičajeni. Tako dobijate intenzivni noćni tretman.

Treći način korišćenja jeste kao priprema za nanošenje ruža. Na usne ga nanosite nekoliko minuta pre ruža. Usne su hidrirane i pripremljene za nanošenje ruža. Četvrti način korišćenja ovog seruma za usne je kao topper. Za sjaj ga možete naneti na ruž, a on istovremeno pojačava hidratantna svojstva ruža.

Chanel Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres (1)
CHANEL
serum sa usne i oči
CHANEL

Preuzeto sa: Journal.hr.

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori