Hailey Bieber i Rhode odlučili su da nas obraduju kolekcijom rumenila
Hailey Bieber i Rhode odlučili su da nas obraduju kolekcijom rumenila

Hailey Bieber i Rhode odlučili su da nas
obraduju kolekcijom rumenila

Nakon što nas je Kylie Jenner obradovala najavom svog novog parfema, njena prijateljica Hailey Bieber ubrzo je saopštila inovacije svog poznatog brenda Rhode. Naime, Hailey i Rhode odlučili su da svoje poslovanje neće bazirati samo na proizvodima za negu kože, već će svoje korene pustiti i u make-up industriju. Proizvod koji će otvoriti novo poglavlje beauty brenda Rhode predstavlja kolekcija rumenila, a evo šta za sada znamo o ovom projektu koji potpisuje ultimativni crush – Hailey Bieber.

Rhodemania

Poznata manekenka Hailey Rhode Bieber, 2022. godine osnovala je svoj skin care brend Rhode. Njenu prvu kolekciju obeležio je Peptide glazing fluid, lip treatment i Barrier restore cream trio. Misija ovog brenda ogleda se u korišćenju dermatološki proverenih i čistih sastojaka unutar svoje proizvodnje. Obećavajući glazed izgled kože, baziraju se na dubokoj hidrataciji i obnovi barijere kože lica specijalnom formulom peptida.

Rhode svoje vrednosti i verovanja gradi kroz autentičnost svojih proizvoda, poverenje kupaca, pristupačnost i jednostavnost. Jedne od najomiljenijih proizvoda ovog brenda čine Pineapple refresh umivalica i Glazing Milk toner.

Rhode values
www.rhode.com

Hailey Bieber nas je nedavno obradovala kolekcijom Peptide Lip Tintova, dostupnim u četiri nijanse – Espresso, Toast, Raspberry jelly i Ribbon, donoseći prve pigmente u Rhode. Jedna od najvećih inovacija ovog brenda bila je i viralna maska za telefon koja se nalazi na visokom mestu naše wish liste. Svaki korak ovog brenda ispraćen je fantastičnim kampanjama i vizualima, te ne možemo dočekati sledeću Rhodeovu kolekciju.

She’s in the making

Na svom Instagram profilu Hailey je nedavno objavila sneak peak novih rumenila. Za sada nam je poznata samo jedna nijansa uz proizvodni uzorak pakovanja. Na svojim poloroidima s pariskog putovanja, manekenka je još jednom tizovala svoj novi proizvod. Za sada, datum lansiranja kolekcije kao i diverzitet nijansi nije potvrđen, te u neizvesnosti čekamo sledeći Rhodeov korak.

Rhode blush
/@haileybieber/
Učitati još
Zatvori