Izdvajamo najbolje nude olovke kojima postižemo izgled punijih usana
Izdvajamo najbolje nude olovke kojima postižemo izgled punijih usana

Izdvajamo najbolje nude olovke kojima
postižemo izgled punijih usana

Od trenutka kada nas je Kylie Jenner ubedila da joj usne izgledaju veće jer ih jednostavno iscrtava malo više nego što bi trebalo, lipliner postao je neizostavan proizvod naše make-up rutine. Iako smo veoma naivno naseli na priču, te se ispostavilo da najmlađa sestra iz Kardashian-Jenner klana ipak ima filere, nastavili smo da koristimo olovke za usne sve do danas. I na kraju dana nije bila laž da nam usne zaista izgledaju punije nakon što ih oivičimo. Shodno tome, izdvajamo najbolje nude olovke za usta kojim nastojimo da postignemo željeni efekat.

Never ending King Kylie era

Iscrtavanje usana postala je neizbrisiva navika, a danas imamo beskonačno mnogo načina na koje to činimo. Jedan od najaktuelnijih jeste onaj koji nam je nedavno otkrila celebrity šminkerka Mary Phillips čije klijentkinje su Kendall Jenner, Hailey Bieber, a neretko i Kim Kardashian. Upravo one, poznate su po nude look-ovima i savršeno oivičenim usnama.

Pro tip je svakako da prilikom odabira nijanse ruža i olovke za usne dobro obratite pažnju i izaberete one koje su približnih tonova. Ukoliko koristite ruž za usne u pink boji, velika je verovatnoća da će olovka za usne takođe biti svetloroze. Sa druge strane, ako se odlučite za neke od dark nude karmina, najverovatnije ćete izabrati olovku za usne u svetlobraon tonovima.

Olovka za usne uvek može da bude za nijansu tamnija od ruža.

Journal finds: Nude olovke za usta

Aura Lipliner

Color: 36 Rosy nude

Deborah Lipliner

Color: 01 

L’Oreal Paris Color Riche

Color: 236 Organza

MAC Cosmetics Lip Pencil

Color: Whirl

Armani Beauty Lip Pencil

Color: 12

Anastasia Beverly Hill Lip Liner

Color: Deep Taupe

Charlotte Tilbury Lip Cheat

Color: Iconic Nude

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori