Back in the game: Ponovo nosimo tamnije nijanse nude ruževa za usne
Back in the game: Ponovo nosimo tamnije nijanse nude ruževa za usne

Back in the game: Ponovo nosimo tamnije
nijanse nude ruževa za usne

Nedavno održane Nedelje mode najavile su trend tamnih ruževa, te smo brže-bolje odlučili da nesebično podelimo sa vama naše favorite. Međutim, podsećamo da smo upravo na tim revijama imali mogućnost da skeniramo dominatne talase koji će preplaviti modnu i beauty industriju tek na jesen. Prema tome, dok čekamo zvanično krunisanje formal wear-a i sada već izvezstan povratak Tumblr ere, imamo vremena da najavimo tamnije nijanse nude karmina koje su ponovo u igri ovog proleća.

@haileybieber
@dualipa

How to: Dark nude lips

Boja mesa i braon tonovi ruževa za usne spadaju u kategoriju dark nude lips i kombinovanje istih nudi nekoliko opcija. Kada smo govorili o produžetku y2k estetike i aminovanju belih senki, nagovestili smo da navedeni look možete upotpuniti nanošenjem braon ruža za usne. Ono što zapravo treba da uradite jeste da tamnom olovkom, poželjno u braon boji, iscrtate usne. Zatim nanesete gorepomenute tamnije nijanse nude karmina, a kako biste postigli ombre efekat potrebno je da na unutrašnji deo usana stavite malo korektora ili pak nekog svetlijeg nude karmina. Sve to (po želji) začiniti poslednjim slojem u vidu sjaja za usta.

Druga opcija je jednostavnija i umnogome svedenija. Naime, uz tamnije nude nijanse ruževa potrebno je da pronađete olovku za usta koja mu savršeno koordinira. Iscrtate usne, nanesete karmin i tu se cela nauka ovog izgleda završava.

Choose your fighter.

@kyliejenner

Journal picks: Tamnije nijanse nude ruževa za usne

Aura

aura

L’Oréal Paris

loreal

Catrice

MAC Cosmetics

mac comestics

Dior

dior

Chanel

chanel

Maybelline New York

maybelline

Kylie Comestics

kylie cosmetics

Rare Beauty

rare beauty

Fenty Beauty

fenty beauty

Foto: Instagram, Aura, L’Oréal Paris, Maybelline New York, Catrice, Chanel, Dior, Kylie Cosmetics, Fenty Beauty, MAC Cosmetics, Rare Beauty

Učitati još
Zatvori