Make-up brendovi koje (između ostalog) biramo zbog nesvakidašnjih pakovanja
Make-up brendovi koje (između ostalog) biramo zbog nesvakidašnjih pakovanja

Make-up brendovi koje (između ostalog) biramo
zbog nesvakidašnjih pakovanja

Da ne sudimo o knjizi po koricama slušamo od najranijih dana kada smo dovoljno bili porasli za učenje najelementarnijih životnih načela. Međutim, kao što skoro svako pravilo ima svoj izuzetak, upravo takav jedan izuzetak pravimo i u slučaju šminke, odnosno, make-up brendova u koje investiramo. Da li dobra ambalaža znači nužno i dobar proizvod? Odgovor je svakako, ne. Međutim, da li smo imuni na dobar proizvod koji se nalazi u podjednako dobrom pakovanju? Takođe, ne. Stoga, izdvajamo naše omiljene make-up brendove koje biramo zbog njihovog pakovanja, isto koliko ih biramo i zbog visokog kvaliteta samih proizvoda.

Pat McGrath Labs

Kada iza make-up brenda stoji ime kao što je Pat McGrath, neminovno je da rezultat bude brend koji može da se pohvali najkvalitetnijim proizvodima u pakovanjima originalnih poput samog stvaralaštva make-up genija koji stoji iza njega. Legendarno ime make-up sveta izrodilo je podjednako legendaran brend šminke čiji proizvode stoje na wishlist-i svakog pravog make-up fanatika. Iako se od make-up look-ova Pat McGrath prepisuje već decenijama unazad, sugerišemo drugim brendovima da hvataj beleške i kada je ambalaža njenih proizvoda u pitanju.

Isamaya Beauty

Poštovanje i ljubav koju imamo za make-up umetnicu Isamayu Ffrench prevazilazi samo njene neponovljive make-up izglede, i nastavlja se u vidu ljubavi za njen make-up brend Isamaya Beauty. Kao što svaki make-up look ovog šminkerskog maga vrišti nekonvencijalnošću i eksperimentalizmom, jedino je logično da je isti duh prisutan i u njenom brendu šminke. Bilo koji proizvod će zasigurno umeti dozu edge-a vašoj kozmetičkoj torbici, a mi ostavljamo da pogodite koji proizvod mi najviše priželjkujemo u sopstvenim.

Flower Knows

Kineski make-up brend Flower Knows je ultimativna stanica za sve ljubitelje šminke i svega bajkovitog. DNK-a ovog brenda šminke sadrži se od fantazije i umetnosti, a njihova pakovanja su apsolutna sinteza hiperženstvenog i magičnog. Nije iznenađujuće što je upravo ovaj brend jedan od trenutnih TikTok favorita, i da su njihovi proizvodi vrhovna fatazija svakog make-up kolekcionara.

Učitati još
Zatvori