Znamo tačan datum kada na Netflix stiže nova sezona serije „Emily in Paris“
Znamo tačan datum kada na Netflix stiže nova sezona serije „Emily in Paris“

Znamo tačan datum kada na Netflix stiže nova sezona serije „Emily in Paris“

Kada je u punom jeku pandemije na našu omiljenu streaming platformu Netflix stigla serija Emily in Paris, malo je reći da su gledaoci apsolutno poludeli za ovim naslovom. U jednom trenutku, Emily in Paris postala je najgledanija serija Netflixove produkcije.

Hit ove serije potencijalno možemo pripisati činjenici da smo bili u lockdownu i željni feel good serija i filmova. Nedugo nakon uspeha prve sezone, usledila je i uspešna druga sezona – koju smo pogledali u jednom dahu. Ali, kraj druge sezone ostavio nas je na cliffhangeru nakon kojeg smo i više nego uzbuđeni za treću sezonu – za koju se čini da ubrzo stiže!

Treća sezona stiže u decembru!

Dakle, šta je do sada otkriveno o sledećem nastavku serije nominovane za Emmy? Pre svega, gotovo cela glumačka postava se vraća, uključujući Lucasa Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie. Lucien Laviscount, koji se pojavio kao Alfie u poslednjoj sezoni, takođe se oficijalno vraća na male ekrane. Njegov povratak u seriju može značiti samo jedno – Emilyin ljubavan život će se još više zakomplikovati.

Cela ekipa popularne serije Emily in Paris počela je sa snimanjem novog nastavka ovog avgusta, a planirano vreme završetka snimanja je krajem jeseni. Malo je reći da smo uzbuđeni za nastavak ove feel good serije. Ali, čvrsto verujemo da će se čekanje nove sezone itekako isplatiti. A na radost mnogih, ona nam stiže ranije nego što smo očekivali. Tačnije, već 21. decembra.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori