Želite promenu? Predlažemo 10 jesenjih frizura
Želite promenu? Predlažemo 10 jesenjih frizura

Želite promenu? Predlažemo 10
jesenjih frizura

Koliko god voleli leto, čak i kada ga provodimo u gradu, a ne na moru koje je jedina prihvatljiva lokacija za temperature iznad 35 stepeni, uzbuđenje zbog nove sezone raste. Mi to gledamo ovako: zašto bismo prihvatali samo jednu nova godina – novi mi mantru, kada možemo četiri? Pripremili smo vam inspiraciju za jesenje frizure koje će upotpuniti vašu jesenju estetiku.

U tom duhu, već čekiramo najavljene trendove, hvatamo beleške i spremno dočekujemo početak jeseni! A, danas na meniju: njeno veličanstvo – kosa.

#1 Slick bun

Ukoliko vaša kosa loše reaguje na vlažan jesenji vazduh pa najradije birate praktične frizure, takozvane balerina punđe postaće vaš novi omiljeni način stilizovanja neposlušnih pramenova. Kosa zaglađena u strogu punđu odlično će izgledati od jutra do večeri. Uz pomoć šminke i nakita, možete je transformisati iz formalne u neformalnu varijantu.

#2 Bob

Planirate potpunu promenu frizure? Ranije smo utvrdili kakve frizure obožavaju Francuskinje, ali nastavljamo da crpimo inspiraciju sa mediteranskih obala. Ne gledajte dalje od ležerneg, italijanskog boba – frizure koja će vam produžiti leto makar do kraja godine!

#3 Accessorize!

Koliko puta ste pomislili kako je super imati dugu kosu jer sa njom možete da radite šta god vam padne na pamet? A opet završite sa zauvek istim stilizovanjem (iliti odsustvom istog) koje je dosadilo i vama i ljudima oko vas? Ne brinite, niste jedini! Ali, dobra vest je da uz pomoć jednostavnih aksesoara, ove jeseni lako možete dobiti trendi frizuru. Sve što vam je potrebno jeste nekoliko trakica.

 

#4 Grungy pixie cut

Koliko kratko je dovoljno kratko? Ukoliko razmišljate o drastičnijoj promeni i nekoj od varijanti pixie cut-a, možete početi od ovakvog grungy look-a. Stepenasto šišanog boba čiji pramenovi oštro padaju i uokviruju lice. Dior, Versace i Rodarte već su usvojili ovakvu gothic estetiku, a mi možemo samo da klimamo glavom sa odobravanjem.

#5 Butterfly cut

Butterfly-cut je sasvim sigurno jedna od frizura koje će obeležiti ovu godinu. Dok opsesivno skrolujemo TikTok na ovu temu, ne možemo da odolimo, a da ne nazovemo svog frizera otprilike – odmah!

#6 Messy hair

U danima kada vam nije ni do čega, a kamoli do frizure, oslonite se na ovaj neodoljivi jesenji trend. Znate već, messy hair don’t care! Ako može Kaia Gerber, možemo i mi.

#7 Shag

Ni ove jeseni ne odustajemo od bilo koje varijante shag frizure. Uostalom, već smo vam rekli da je stepenasto šišana kosa ponovo u modi – samo je potrebno pronaći estetiku koja vama najviše prija.

#8 Hollywood glam

Ukoliko više volite da se bavite stilizovanjem kose, a šišanje svodite samo na održavanje krajeva, latite se omiljenih sredstava za uvijanje kose. Isprobajte raskošne old Hollywood lokne u duhu 70-ih.

 

#9 Long and straight

Super-duga, ispravljena kosa sa razdeljkom na sredini – čak i najjednostavnije frizure koje nastaju bez imalo truda ove jeseni će biti u centru pažnje. Nema na čemu!

#10 Messy bun

Želite nešto ležernije od balerina punđe? Nema problema – jednako trendi frizuru možete postići i ležernim podizanjem kose ukosnicama, bez konkretne forme. Samo, ne zaboravite dosta laka za kosu, kako bi vaša frizura trajala tokom celog dana!

Učitati još
Zatvori