Predlozi autfita za poslednje dane leta – ili prve dane jeseni
Predlozi autfita za poslednje dane leta – ili prve dane jeseni

Predlozi autfita za poslednje dane leta
– ili prve dane jeseni

Kada planiramo autfita za prelazni period, briga je uvek ista – kako odabrati adekvatne komade tako da odgovaraju varljivoj spoljnoj temperaturi? Majice više nisu opcija, dakle – potrebno je dodati sloj odeće preko – ali koji? Razlika između dnevnih i večernjih temperatura vazduha je takođe nešto izraženija, pa ukoliko izlazite iz kuće ranije u toku dana, a planirate da ostane nešto duže – šta obući?

Evo nekoliko predloga i styling tips koji mogu biti od koristi pri oblačenju u ovo doba godine.

Haljine nešto punijeg materijala i dugih rukava su jedna mogućnost koju možete istražiti. Dovoljno su lepršave da se mogu nositi tokom miholjskog leta, dok ujedno pružaju i taman dovoljno toplote da zaštite od prvih naleta jesenjeg vetra. Midi teksas haljine su zato komadi koje ćete želeti u ormaru ove sezone.

Kao što su i temperature prelazne, tako i vaš autfit može biti. Drugim rečima, nemojte se ustručavati od kombinovanja letnjih i jesenjih komada za postizanje idealnog balansa. Primera radi, bermude su bile staple komadi proteklih meseci, pa im možete podariti još malo pažnje čak i dok zalazimo duboko u septembar. Ovog puta, ipak, umesto sandala i papuča, možete ih nositi sa dugim, kožnim čizmamaaka vernim saputnikom svakog jesenjeg autfita.

Isti princip možete primeniti i na druge vrste komada – kraće suknje i pleteni džemperi dugih rukava još jedan su od kontrastnih spojeva koji, ipak, kreira savršenu ravnotežu za ovaj prelazni period.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori