Hypebeast hairstyle inspo: Jellyfish hair
Hypebeast hairstyle inspo: Jellyfish hair

Hypebeast hairstyle inspo: Jellyfish hair

Još jedna hypebeast sreda, još jedna hypebeast hairstyle inspiracija koja preispituje naš svaki sledeći odlazak kod frizera. Iz mora (pun intended) konvencionalne lepote, isplivala je jellyfish frizura koja svojim nesvakidašnjim oblikom i jarkom bojama nastoji da “odbije” konvencionalno razmišljanje po istom principu po kom životinja po kojoj je inspirisana odbija ljude.

Jellyfish frizura, vizuelno, podrazumeva oblik kose koji integriše elemente wolf cut i hime cut frizura, a suštinski bi se mogala objasniti i kao izgled kose nalik meduzi. Kosa u dva sloja koja se sastoji od kratkog bob-a i dugačkog sloja jasno odvojenog od ostatka kose, jasno postiže prepoznatljiv jellyfish izgled.

S obzirom da ova frizura odstupa od svakidašnjeg pristupa lepoti i koristi kosu kao medijum kreativnog izražavanja, ovaj izgled nije namenjen za prosečnog beauty ljubitelja. Štaviše, ovaj izgled izaziva i najsmelije pristalice hypebeast kulture, čak iako odstupanje od normi stoji u samoj suštini ove ideologije.

How to: Jellyfish haircut

Kako je ova frizura veliki poduhvat čak i za najveštije do it yourself  “frizere”, predlažemo da za postizanje ovog izgleda svoju kosu prepustite pravim majstorima ovog zanata. Stoga, jedini iskreni how to tutorial koji možemo da vam predložimo čiste savesti jeste upravo: go to a hair salon.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori